Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Nikdy to nevzdávej 3 (2016) 

Never Back Down 3 není vůbec špatné pokračování bojové série, ale bohužel s předchozími díly to nemá krom hlavní postavy nic společného. Proto jen dvě hvězdy ;)

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Začátek filmu se jevil, že tento kousek od sourozenců Wachowski bude neskutečný průšvih a matlanice. Když pominu celkem nezajímavý a klasický příběh "zachráníme zemi" tak celý film zachránila druhá polovina filmu, kdy se předvedla zajímavá akce a tempo. Film stojí za zhlédnutí hlavně kvůli super výkonu Tatuma a kočky Kunis. Bohužel film je na jednou zhlédnout a nikdy víc...

plakát

Hercules (2014) 

Nemohu si pomoct, ale v kině s titulky mi tento film připadal jako jeden velkej vtip a přeháňka. Zvažoval jsem jestli na to kouknout znova i s cz dabingem. Nakonec jsem se podíval a nevím čím to je ale ten český dabing tomu dodal něco že už tomu filmu i věřím každou scénu a nepřijde mi to jak komedie. Proto měním z tří hvězdiček na pět a doporučuji koukat v cz znění. mier

plakát

Sezóna zabíjení (2013) 

Předem odsuzované "béčko" je pro mě velkým překvapením roku. Většina z vás to tu odsuzuje, ale já se bavil celý film. Jasně příběh byl jednoduchý, ale i tak mě to nadchlo ;) Především Travolta zde získal mé sympatie.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Pro mě nejlepší český film za posledních 10 let. Příběh přesně takový co je třeba...na odpočinutí. U mě to má za plnou ;)

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Pro mě naprosto dokonalá série. Po ne moc povedeném Zpátky na zemi je toto dokonalá náplast na bolest. Pro mě asi nejlepší série doposud. Doufám, že Trpaslík tímto neskončí a dostaneme další dávku!