Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (304)

plakát

Román pro muže (2010) 

Film ani zdaleka nedosahuje knižního zpracování ! Podle mne nejlepší herecký výkon předvedl Miroslav Vladyka se svým až pomalým "dialogovým rozjezdem". Přehršlá přítomnost vulgárních výrazů především pana Budaře je otázkou do diskuse, ale kromě přízemního humoru mnoho na celkovou kvalitu filmu nepřispívá.Abych jen nehanil, závěr filmu je pojat celkem otevřeně, kde si divák může dosadit vlastní výklad příběhu.

plakát

Muži v říji (2009) 

Tak trochu nudný film. Dějová linka se téměř vytrácí a u diváka to spíše zachraňují lokální humorné scénky. Taky se mi zdá, že je děj uměle prodlužován - hlavně při návštěvě premiéra. Asi nejvýrazněji na sebe upozornil svými hereckými kreacemi Martin Trnavský. Scéna s železničním přejezdem je jedno z mála zajímavých a humorných míst v tomto filmu.

plakát

Post Bellum (2009) (TV film) 

Drsné, syrové zpracování novely Vladimíra Körnera s výborným hereckým obsazením. Předposlední projekt Vladimíra Dlouhého, který ve filmu ztvárnil posádkového lékaře. Zajímavé je, že postava Vladimíra Dlouhého celý film pije a kouří, což se herci stalo osudné v civilním životě. Z dalších herců bych vypíchl Jiřího Lábuse a Igora Bareše.Exteriéry hospody se natáčely v Trojanově mlýně v Praze 6 Suchdole.

plakát

Hlídač č. 47 (2008) 

Nádherná scénická hudba.Autorům se podařilo stmelit obrazovou a zvukovou složku filmu v jeden kompaktní celek. Nesmísně "silný" film.

plakát

U mě dobrý (2008) 

Pro mne naprosto pohodový a velice komorní film, ve kterém se nevyskytuje mnoho herců a příběh plyne velmi pozvolna. Ještě bych zmínil velmi šťastnou ruku režiséra při obsazování jednotlivých rolí. Povedené dílko.

plakát

Chyťte doktora (2007) 

Jedna hvězda a to jen díky scéně s Markem Vašutem v garážích ! Jinak velmi chabý pokus o komedii.

plakát

Vratné lahve (2007) 

Vynikající hudba Ondřeje Soukupa, která opravdu chytne za srdíčko !