Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (304)

plakát

Něžný barbar (1989) 

Arnošt Golflam a jeho KURVA FIX ! Tento výraz byl ve filmu použit 28 krát !

plakát

Vážení přátelé, ano (1989) 

Výborný snímek, ve kterém Dušan Klein vystihl zaběhnuté praktiky komunistických funkcionářů. Milan Lasica na mne působil neuvěřitelně pravdivě a autenticky. Velmi povedený film. Hudba : Petr Hapka

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

František Filip zde opěk dokázal, jako už několikrát, jaký je mistr vkusné televizní zábavy. Jedná se o maximálně precizní zpracování románu E. Basse v té nejkvalitnější podobě. Od kvalitního scénáře, herecké obsazení, výpravu seriálu, řežii až po vynikající hudbu, kterou obstaral Karel Svoboda. Spolupráce na scénáři : Oldřich Lipský.

plakát

Druhý dech (1988) (seriál) odpad!

Tak tenhle projekt se panu Bočanovi hrubě nepovedl !!!

plakát

Hurá za ním (1988) 

Uděluji pouze dvě hvězdy. Jednu za Vladimíra Menšíka, ikdyž je velmi znát, že už mu muselo být hodně zle, nehledě na to, že role kapitána kriminálky mu vůbec "nesedí" a druhou z nostalgie k Československému dětskému filmu. Jinak, jak říkal Petr Nárožný "globálně vzato", velká scénaristická bída, podpořená velkou dávkou dobové agitace v podobě oslovování příslušníků VB "soudruhu" i mezi dětmi na malém městě.

plakát

Pan Tau (1988) 

Asi nejslabší film z celé série o panu Tau. Ve filmu byly použity modely létajících talířů z jiného seriálu Jindřicha Poláka "Návštěvníci".

plakát

Rodáci (1988) (seriál) odpad!

Šílená záležitost !!!

plakát

Kam doskáče ranní ptáče (1987) 

Jeden z posledních filmů, kde triky realizoval mistr svého oboru pan Vladimír Novotný. Některé "hlášky" z tohoto filmu zlidověli např. "Musil ještě jsi málo zkusil" nebo "pane Mráz vaše žena je nemocná, musíte se oni starat".

plakát

Ohnivé ženy mezi námi (1987) (TV film) 

Jednoznačně nejslabší film z celé trilogie. Vyzdvilhnul bych herecké výkony Jiřiny jiráskové a Jaroslava Kepky. Ve filmu si zahrál i režisér Zdeněk Podskalský !

plakát

Krajina s nábytkem (1986) 

Skvělý film Karla Smyčka v hlavní roli s Vladimírem Javorským. Doporučuji !