Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Rivalové (2013) 

Nejlepší film tohoto roku. Určitě adept minimálně na jednoho oskara (nejlepší film). Skvělý námět, perfektní zpracování, luxusní kamera (nádherné pohledy na formule v akci), zvuk výborný a v neposlední řadě velice výstižné herecké obsazení. Dokonalost se vším všudy.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Opět vydařený X-Men. Všechno perfektně do sebe zapadalo jako kostky stavebnice LEGO. Matthew Vaughn je více než rovnocený konkurent Bryana Singera co se týče X-Men ságy a jen doufám, že se od něj dočkám alespoň ještě jednoho kvalitního zpracování tohoto nekonečného příběhu mutantů.

plakát

Skyfall (2012) 

Čekal jsem kdy vyjde nový díl, který bude mít větší kvalitu než Casino Royale (2006) a konečně jsem se dočkal. Nejlepší Bondovka co jsem kdy viděl. Opět podíváná jakou jsem od tohoto žánru očekával. Naprostá spokojenost.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Boj se sebou samým a proti všem z podsvětí. Originální zajímavá myšlenka, dobře zpracovaná do dvouhodinové zábavy s využitím kvalitního hereckého obsazení. Co víc si může fanda sci-fi přát? Snad už jen lepší pokračování... Už se těším na 2. shlédnutí.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Italský džob v USA kabátu. Krásna auta, skvělé akční scény, perfektní herecké obsazení, prostě skvělá akční záležitost.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Opravdu povedena opičárna. Famózní mimika opičáků až z toho mrazilo na zádech. Jednoznačně nejlepší a nejpovedenější díl z celé opičí ságy.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Neustále stejné a působivé "Transformátování". Jen ta modelka Rosie a její silikonové rtíky mi tam nějak neseděly. Navíc to její promenádování na bojišti v podpatkach je opravdu už moc, zlatá Megan. Holt Bay nezklamal, skvěle jsem se bavil.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Konečně po dlouhé době zase jeden z kvlaitních seriálu. Úvodní znělka je šíleně chytlavá a vryla se hluboko do mého podvedomí, kde pořád hraje. Drsné prostředí a kostýmy jsou velice propracované stejně jako vybrané lokace, drsná příroda a kulisy. Doufám jen, že tento seriál bude mít spousty napínavých dílů, které mě přikovou k sedačce.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Perfektní akční výplach mozku. Úvodní scéna se zachranářskou helikoptérou a jejim přemetem znám jen u leteckých modelů, ale této scéně takový manévr velice slušel. Ostatně herecký výkon Sharltona (leteckého magora) v celém filmu byl prostě perfektní, který se vyrovnal i výkonu ve filmu District 9. Skvělá zábava, skvělé scény, napětí, překvapivé momenty atp. Po dlohé době jsem konečně viděl akčňák jako řemen.

plakát

Matrix (1999) 

Tento film snad ani netřeba nějak komentovat. Prostě dokonalá záležitost ve všech směrech.