Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Perfektní film s perfektním dějem, perfektními hereckými výkony, perfektním prostředím a v neposlední řadě perfektní závěr. Ostatně spojení Scorsese - DiCaprio je vždy záruka kvalitního výtvoru.

plakát

Počátek (2010) 

Na tento film jsem se těšil jako nemluvně na chrastítko. A po shlédnutí tohoto filmu mi celý děj šrotoval v hlavě ještě dlouho po tom co jsem opustil kinosál. Tak přikovaný k sedačce jako právě u tohoto díla jsem už dlouho nebyl. Nolan opravdu ví co divák chce. Prostě a jednoduše, dokonalý zážitek se vším všudy!

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Naprosto dokonale herectví "Pana Mistra" Miroslava Donutila. Už dlouho jsem se tak nezasmál jako právě u tohto divadelního představení.:) Bylo smutné sledovat ostatní herce jak se snaží zoufale pobavit obecenstvo, když si šel "Mistr" oddáchnou do zákulisí, ale jeho následný nástup na scénu byl vždy oživující jako "Žívá voda".:) Vřele všem doporučiji shlédnout, nemá to chybu.:)

plakát

Sinister (2012) 

Povedený horor kombinovaný s detektivkou kde by se atmosféra dala krájet. Celý film jsem měl "nepříjemný pocit" co bude následovat za okamžik. Některé scény ve mě vyvolaly mrazení na zádech, v některých ve mě hrklo, ale žádná ze scén mi nevyvolala nechutenství "krvavých lázní" jak je to v současných hororech běžné, a to je právě na tom filmu to nejlepší. Vizuálně a zvukově to prostě nemá chybu. Škoda jen, že konec nezůstal tajemnější, tak aby divák mohl více spekulovat... Každopádně jedná se o klasický horor, kde se budete bát, lekat a zažívat nepříjemné mrazení a co je nejlepší, nezažijete žádné krvelačné jatka!

plakát

Templář (2011) 

Jak bych to jen stručně popsal? Akční krvavé lázně, které vás dokáži zasunout do sedaček a v napětí čekat jak to vše dopadne.

plakát

Králova řeč (2010) 

Koktavé šílenství za které si Colin Firth opravdu zasloužil oskara.

plakát

Zaslaná pošta (2010) (TV film) 

Skvělá fantasy oddechovka. Bavil jsem se od začátku až do konce.

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Je až neuvěřitelné jak se může život zvrtnout. Film který dokáže pocuchat nervy a to doslovně. Člověk už ani nevěří, že může být hůře než právě je a ejhle zdáni klame. Hodně povedený snímek, který vyzdvihuje o podstatně velký kus výše sám Will Smith.

plakát

Noční hlídka (2004) 

Filmy o upírech jsem viděl již nespočet, ale v povedeném ruském podání poprvé. Musím říct, že se tento kousek docela povedl, i když byl děj opravdu kostrbatý. Efekty na ruskou produkci byly povedené. Herci byli sice neokoukaní, ale ani nenadchli ani neurazili prostě průměr. Každopádně kdo miluje sci-fi žánry je nutností tento rusky počin shlédnou.