Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Firefly

Firefly (2002)

Jestli někdy prozkoumáme vesmír, tak si přeju, aby to vypadalo takhle a chci lítat vesmírnou lodí s Malcolmem! Už si ani nepamatuju, kdy jsem zkouknul celou sérii čehokoliv najednou. Kombinace charismatického vůdce, sexy mechaničky a tupýho válečníka prostě nemůže nikdy sklamat. Prostředí, kostýmy, hudba, dialogy, zápletka, dokonce i úvodní znělka, to všechno je jedním slovem dokonalé. Nedokážu si představit, co by mohlo tento skvost vystřídat na prvním místě mojich top10 seriálů. Jediná chyba na Firefly je, že se nenatočilo víc sérií.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Konečně někdo nevyužívá své nadpřirozené schopnosti k záchraně světa, boji proti bezpráví a podobně, ale většinou jen pro své vlastní potřeby tak, jak by to asi reálně vypadalo u většiny lidí. Seriál je nabitý akcí, kterou často střídá pro mě naprosto dokonalý styl humoru v podání Nathana (Robert Sheehan) a nezapomenutelné hlášky Kelly(Lauren Socha) s výborným britským akcentem. Bohužel v půlce třetí série musím řict, že pomalinku docházejí nápady, ale uvidíme, třeba se to ke konci série ještě zlepší.

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru (2002)

Zajímavě natočený seriál z prostředí Baltimorského podsvětí. Líbí se mi na tom ta uvěřitelnost. Případ tady nerozlouskne jeden chlup náhodně nalezený na zemi 6x4m velké místnosti s kobercem, ale několikaměsíční práce skupiny detektivů, kteří rozhodně taky nejsou žádní svatoušci. Kromě toho k postavám, jako jsou Stringer Bell, Bodie, Bunk nebo McNaulty si prostě nejde nevytvořit citový vztah a hlavně se od nich dozvíte spoustu zajímavých věcí v podaní parádních hlášek typu 'Don't get high with your own supply'. Zkouknul jsem všech 5 sérií a nepoznal jsem žádnou klesající tendenci, což se mi moc často nestává. HBO produkce tedy opět zabodovala.