Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (11 810)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Podařilo se překonat moje očekávání. Je to zábavné, je to dramatické, je to opět skvělé. A těch postav... A ani jedna nadbytečná.

plakát

Barbaři (1987) 

Příjemné béčkové fantasy.

plakát

Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled (2002) 

Snímek „Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled“ není vyloženě hřebíčkem do rakve celé sérii, ale ukázalo se – a myslím, že právem – že série neměla na to, aby dál pokračovala, prostě nebyla dost dobrá, neměla v sobě dost šťáva na to, aby z tématu přání vytěžila víc. A myslím, že je škoda, že se nepodařilo vytěžit víc, protože tohle mělo mnohem větší potenciál. I tak je ale série snesitelná.

plakát

Hra vlkodlaků (2011) 

Španělský film „Hra vlkodlaků“ vás rozhodně neurazí. Je to dobře zvládnutá komedie, která nemá moc originální děj, ale v tomhle případě to vůbec nevadí, protože jde primárně o to, abyste se bavili. A myslím, že při sledování filmu se bavit budete. Možná se nebudete popadat za břicho, jak je to zábavné, ale je to takové příjemně plynoucí s tím, že dostanete to, co čekáte a možná ještě něco navíc.

plakát

The Ashram (2018) 

Jako kdyby ten snímek nevěděl, kam chce směřovat.

plakát

Kokoro ga Sakebitagatterunda (2017) 

Japonko je v tom krásně cítit a mám pocit, že by to jako evropský film nefungovalo tak dobře. Možná bych měl zkusit původní anime.