Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Animovaný

Poslední recenze (138)

plakát

Manifest - Season 4 (2022) (série) 

Za mě obrovské zklamání, ve finále nebylo vysvětleno v podstatě vůbec, ale vůbec nic. Na zásadní otázky typu "proč?", "jak?", či "co?" nejenže nebylo zodpovězeno, ale vlastně se dělalo, jak kdyby ani nebyly. Neskutečné množství logických kiksů, kdy si seriál posledním dílem protiřečil s tím, co se odehrálo v předchozích sériích. Tím, co se stalo v závěru seriálu, se pak vlastně stalo zbytečným úplně vše, co se stalo v předchozích třech sériích. Byl to pokus o happy end, který však happy endem v žádném případě není, je dost pravděpodobné, že pasažéři letu 828 budou v jejich "nové" realitě zažívat hon podobný tomu z předchozí reality, protože tentokrát sice nezmizelo letadlo, ale zmizelo 11 cestujících, takže se opět rozběhne vyšetřování, opět se budou zkoumat a vyšetřovat pasažéři atd atd. Ben a jeho rodina už nikdy neuvidí svou dceru Eden, protože i když Eden a Grace budou mít nové dítě, nikdy to nebude úplně to stejné dítě, bude to holž už jiné dítě, ať už by to byla holka nebo kluk. Cal opět bude mít problémy s rakovinou a nezapomeňme, že definitivně jej "vyléčilo" a zahcránilo mu život až to, co udělal Zeke, což už se ale tentokrát nestane. Otázkou je, co se vlastně stalo s tou předchozí realitou, ve které už byla z oken letadla vidět aktivní sopka chrlící lávu. Tato realita tedy nikdy neexistovala? Černý kouř v podobě "smrtky" na palubě pak bylo neskutečné fiasko, když už se nechtěli pouštět do vysvětlování zásadních otázek, tak si tohle mohli odpustit úplně. Btw doporučuji k tomu poslednímu dílu tohle výborné redditové vlákno. Čtvrté sérii Manifestu bych dal tři hvězdičky, ale kvůli tomu, jakým způsobem byl seriál ukončen, dávám pouze dvě hvězdy.

plakát

Manifest - Poslední nástup (2023) (epizoda) 

Za mě obrovské zklamání, ve finále nebylo vysvětleno v podstatě vůbec, ale vůbec nic. Na zásadní otázky typu "proč?", "jak?", či "co?" nejenže nebylo zodpovězeno, ale vlastně se dělalo, jak kdyby ani nebyly. Neskutečné množství logických kiksů, kdy si seriál posledním dílem protiřečil s tím, co se odehrálo v předchozích sériích. Tím, co se stalo v závěru seriálu, se pak vlastně stalo zbytečným úplně vše, co se stalo v předchozích třech sériích. Byl to pokus o happy end, který však happy endem v žádném případě není, je dost pravděpodobné, že pasažéři letu 828 budou v jejich "nové" realitě zažívat hon podobný tomu z předchozí reality, protože tentokrát sice nezmizelo letadlo, ale zmizelo 11 cestujících, takže se opět rozběhne vyšetřování, opět se budou zkoumat a vyšetřovat pasažéři atd atd. Ben a jeho rodina už nikdy neuvidí svou dceru Eden, protože i když Eden a Grace budou mít nové dítě, nikdy to nebude úplně to stejné dítě, bude to holž už jiné dítě, ať už by to byla holka nebo kluk. Cal opět bude mít problémy s rakovinou a nezapomeňme, že definitivně jej "vyléčilo" a zahcránilo mu život až to, co udělal Zeke, což už se ale tentokrát nestane. Otázkou je, co se vlastně stalo s tou předchozí realitou, ve které už byla z oken letadla vidět aktivní sopka chrlící lávu. Tato realita tedy nikdy neexistovala? Černý kouř v podobě "smrtky" na palubě pak bylo neskutečné fiasko, když už se nechtěli pouštět do vysvětlování zásadních otázek, tak si tohle mohli odpustit úplně. Btw doporučuji k tomu poslednímu dílu tohle výborné redditové vlákno.

plakát

Rod Draka - Série 1 (2022) (série) 

První polovina série mi přišla slabší, ale ta druhá byla naprosto fenomenální. Zvláště pak poslední čtyři díly první série si zaslouží naprosté absolutorium.

Poslední hodnocení (969)

For All Mankind - Season 4 (2023) (série) (S04)

28.01.2024

Cesta ven - Série 2 (2023) (série) (S02)

07.01.2024

Cesta ven - Série 1 (2022) (série) (S01)

04.01.2024

Manifest - Season 4 (2022) (série) (S04)

31.12.2023

Manifest - Poslední nástup (2023) (epizoda) (S04E20)

31.12.2023

Andělé ze Sindžáru (2022)

22.11.2023

For All Mankind - Season 3 (2022) (série) (S03)

29.10.2023

For All Mankind - Season 2 (2021) (série) (S02)

29.10.2023

For All Mankind - Season 1 (2019) (série) (S01)

10.09.2023

Reklama