Reklama

Reklama

Manifest - Season 4

(série)
Trailer 3
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2022–2023), 15 h 13 min (Minutáž: 40–50 min)

Tvůrci:

Jeff Rake

Kamera:

Sarah Cawley

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Daryl Edwards, Matt Long, Holly Taylor, Ty Doran (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Dojde k tragickým ztrátám a nešťastným událostem a Stoneovi s cestujícími z letu 828 řeší, co mají jejich volání vlastně znamenat. A na obzoru jsou zlověstná znamení. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá sezóna možno nie je najlepšia zo všetkých, respektíve jej prvá polovica odvysielaná podstatne skôr mala asi väčšie grády než komornejšia druhá. Avšak všetko sa uzatvára, všetko do seba v podstate bez problémov zapadne a nech si myslíte o kartičkách, nápisoch a kadejakej mytológii čokoľvek, tak to na veci nič nemení. Komu tento prístup nevyhovoval, ťažko vydržal do tejto série. Sezóna odpovedá na to, ako to je s onou archou a koncom sveta a odpovede vo finále veľmi slušne prekvapia. ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě obrovské zklamání, ve finále nebylo vysvětleno v podstatě vůbec, ale vůbec nic. Na zásadní otázky typu "proč?", "jak?", či "co?" nejenže nebylo zodpovězeno, ale vlastně se dělalo, jak kdyby ani nebyly. Neskutečné množství logických kiksů, kdy si seriál posledním dílem protiřečil s tím, co se odehrálo v předchozích sériích. Tím, co se stalo v závěru seriálu, se pak vlastně stalo zbytečným úplně vše, co se stalo v předchozích třech sériích. Byl to pokus o happy end, který však happy endem v žádném případě není, je dost pravděpodobné, že pasažéři letu 828 budou v jejich "nové" realitě zažívat hon podobný tomu z předchozí reality, protože tentokrát sice nezmizelo letadlo, ale zmizelo 11 cestujících, takže se opět rozběhne vyšetřování, opět se budou zkoumat a vyšetřovat pasažéři atd atd. Ben a jeho rodina už nikdy neuvidí svou dceru Eden, protože i když Eden a Grace budou mít nové dítě, nikdy to nebude úplně to stejné dítě, bude to holž už jiné dítě, ať už by to byla holka nebo kluk. Cal opět bude mít problémy s rakovinou a nezapomeňme, že definitivně jej "vyléčilo" a zahcránilo mu život až to, co udělal Zeke, což už se ale tentokrát nestane. Otázkou je, co se vlastně stalo s tou předchozí realitou, ve které už byla z oken letadla vidět aktivní sopka chrlící lávu. Tato realita tedy nikdy neexistovala? Černý kouř v podobě "smrtky" na palubě pak bylo neskutečné fiasko, když už se nechtěli pouštět do vysvětlování zásadních otázek, tak si tohle mohli odpustit úplně. Btw doporučuji k tomu poslednímu dílu tohle výborné redditové vlákno. Čtvrté sérii Manifestu bych dal tři hvězdičky, ale kvůli tomu, jakým způsobem byl seriál ukončen, dávám pouze dvě hvězdy. ()

Reklama

Galerie (197)

Zajímavosti (1)

  • Ve 36. minutě čte Ben (Josh Dallas) knihu „Jsou světla, která nevidíme“ od autora Anthonyho Doerra. Podobně jako v seriálu se i v knize odehrává honba za modrým kamenem, který je opředený legendami o jeho čarovné moci. Konkrétně se o kameni píše, že jeho držitel získá věčný život, ale dokud ho bude mít u sebe, na všechny jeho milované postupně dopadne smůla. Navíc člověk, který v knize po kameni pátrá, je též sužován rakovinou a kámen je pro něj nadějí na uzdravení. (Wikishka)

Reklama

Reklama