Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve druhé řadě seriálu začínají vycházet najevo tajemství o povaze a děsivém původu města, zatímco životy jeho obyvatel převrátí naruby příjezd záhadných cizinců. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výplňový epizody hodně podkopávají tomuto seriálu nohy. Samotný scénář není žádné úžasné dílo. Pokus o drama mezi postavami není žádná katastrofa, ale dialogy jsou kýčovité a často se postavy točí v kruhu a nebo se moc děj nechce posouvat dopředu. Jakmile se, ale začnou dít ty fantasmagorie, tak je to zábava a seriál ukazuje svůj potenciál. Mě osobně seriál sice baví, ale ocenil bych lepší herecké výkony a zajímavější epizody. Fakt by to chtělo chytře posouvat děj a ne že se několik dílů nechce seriálu pohnout z místa. Poslední tři díly velmi povedené a samotné finále bylo překvapující. Těším se na 3 sérii. Je jasný, že Cesta ven nikam spěchat nechce a nejspíš to u 3 série neskončí. 6/10 Více zde v recenzi. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciál zůstal a dokonce je tu i viditelná snaha jít trochu jinou cestou než by divák čekal, ale co je to platné když se to pořád utápí v záplavě nudných rozhovorů a postav a pořádný děj by vystačil tak na 4 epizody. Pokud bude další/závěrčná řada tak se minimálně na pár prvních dílů vzhledem k závěru kouknu, ale nedočkavě jí rozhodně vyhlížet nebudu…40% ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezona mi vyšla po jednotlivom hodnotení každej epizody na tri hviezdičky a presne taký celkový pocit aj mám. Nikde žiaden posun až do finále, kde to poslednou časťou parádne vygradovalo. Takže, ked som na konci jednotky tvrdil, že to vidím na dalších šesť až desať sezon, po dnešku to vypadá len na jedinú, poslednú, tretiu, sezonu a len s jednou epizodou. Tabitha sa zoberie k stromu, zostane rotovať v kľučke, zoberie všetkých k veži a tam pekne spolu poskáču a je to. Viac netreba. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč jen tak z hecu(a obrany), ty krvežíznivé pomalochodce nepálili? Nebo jim nesekali hlavy? Záhad mnoho... zbytečně. Vysílačka, halušky, vzor, bytosti, dalsi bytosti, pes, stromy, pohyb stromů, nezapojovaní obyvatel do diskuzí ohledně samotné zahady, tunel pod domem, prostě hafo. Snad nezapomenu, ze má být další série. Kdyby ano, asi vůbec nevadí. ()

Ewík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je taky zajímavá, některé postavy se mi začaly líbit víc, některé mě brutálně štvou a taky se trochu posunul děj - to vše hodnotím kladně. Ale příběh mi připadal příliš natahovaný, některé episody byly zbytečně moc nakroucené kolem jedné myšlenky... Neřikejte mi, že nemají dost zajímavých nápadů, aby to museli takhle hloupě natahovat. Ale na druhou stranu se vskutku povedl konec - takže místo 2* jsou 3. ()

Galerie (265)

Reklama

Reklama