Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (120)

plakát

Dobrodružství v džungli smrti (2021) 

Příšerná blbost, a čím více minut filmu přibývalo, tím to bylo blbější. Dávám bod za scénu kdy hlavní hrdinka sebe a další dva lidi vyřízne z útrob obřích hadů, to jsem fakt řval smíchy.

plakát

Metallica: 72 Seasons - Global Premiere (2023) 

Určitě bylo fajn slyšet nové album v kině s kvalitním zvukem, ale přišlo mi to ušité horkou jehlou. Pár klipů byla slušná haluz. A muzikanti mezi klipy plácají obvyklé fráze jako ten riff je fakt tvrdej, bicí v téhle písní to skvěle rozjedou, tenhle song zní jak klasický heavy metal bla bla bla. Ale i tak jsou na albu zajímavé nápady a celkem jsem se bavil, i když starší borka co v kině seděla vedle mě na to měla jinej názor a v půlce na klid usnula.

plakát

Ďáblovo rogalo - Ďáblovo rogalo (2023) (epizoda) 

Fakt mizérie, už je to fakt otravný řešit otřepanou zápletku a nelogické chování postav. K tomu u tohoto kusu nedotažený motiv satanismu a totálně nepatřičná úvodní znělka, fakt nechápu proč zrovna tohle? Renč už se v tom opravdu delší dobu plácá jak žába v kaluži.

plakát

Američtí vojáci (1993) 

Tento skvost mi tehdy unikl, zkouknul jsem ho na staré VHS až letos. Dávám jednu hvězdu za tu srandu, opravdu jsem se nasmál. Od plastových zbraní, přes zázračné vyléčení prostřelených kolen po mlácení nepřátel dalekohledem. Jen škoda že manželka hlavního hrdiny neukázala prsa, která se tak líbila hlavnímu záporákovi.

plakát

Místo zločinu České Budějovice - Statek (2023) (epizoda) odpad!

Tak tohle byla naprostá haluz. Těžko tady vypisovat všechny hovadiny, co se v téhle epizodě staly, ale první díl z toho ještě vyšel docela dobře, druhý už byl nechtěná parodie. Korunu tomu nasadila česká televize, která děkuje divákům, že za své peníze musí u obrazovek nesmírně trpět.

plakát

Predátor (1987) 

Navždy kult. Nekompromisní akce, dobře vybraná parta herců, kteří mají skvělé hlášky a mimozemský lovec, který kuchá lidi jak králíky. Film má skvěle budovanou atmosféru, hodně tomu pomohla fantastická hudba.

plakát

Upír Nosferatu (1922) 

K hodnocení musím podotknout, že jsem film viděl s hudebním doprovodem kapely DG 307. Těžko říct, jak bych hodnotil němou verzi.

plakát

Slayer: The Repentless Killogy (2019) (koncert) 

Typičtí Slayer, jak je znám naživo. Šílený zvuk, ale hromada energie tlačena monumentálními riffy. Krvavý předfilm beru jako celkem veselý vtip který propojil koncert a klipy v zábavný celek.

plakát

Pat a Mat: Zimní radovánky (2018) 

Už jsou to hodně těsný tři body. Humoru docela ubylo, ale stále to má celkem dobrý příběh a pointu. A hodně pomohla hodinová délka, jinak by film začal trochu nudit. Ten třetí bod je za tu krásnou práci s animací, je zatím kupa šikovných lidí.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Velice veselá záležitost, původní predator dál sedí na trůnu. Jak bych to popsal... Jako kdyby si to A-tým rozdal s emzákem na steroidech.