Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) 

Nápad je to dobrý, občas se i dost směju u některých úkolů, ale ty "vtipy" Pazderkový tento pořád srážejí k zemi.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Podle mě nejlepší díl! Výborné propojení všech dílů (dokonce i trojky, která s hlavním dějem ze začátku neměla žádnou spojitost) a vrácení se do aut. Spousta lidí píše, že to bylo přehnané a taky že to přehnané bylo, ale ne ve smyslu nereálné. Tank, letadlo vždyť proč by to nešlo tak jak to bylo natočené, jediná věc mě přišla fakt už moc a to byl supermanský skok Diesela, jinak vše bylo suprový! Pravda akce tam bylo dost, ale proč by se film jmenoval, tak jak se jmenuje, kdyby tam nebylo tolik akce - Fast and Furious mluví za vše! Já jsem se bavil celých 130 minut, začalo to úvodními titulky s obsahem všech předchozích dílů a koncem vstoupení Stathama na plac, proč ne on? Je to výborný herec a do téhle série padne dobře, jen jsem si ho představoval, že bude hrát dobráka, jako doplnění mrtvých členů party, ale třeba to bude ještě lepší, když hraje záporáka. Těším se na další díl a s přehledem tomuhle filmu 100%.

plakát

Ďáblova čísla (1999) (TV film) 

Výborný námět, ale to zpracování celého filmu, to je fakt hrozný. Nezáživný film u kterého se nudíte téměř celou dobu, kromě pár scén, které stojí za sledování. Připadal jsem si při sledování jako malý kluk, který se ještě nesmí dívat na drsný filmy. Od tohohle filmu bych čekal něco fakt drsného, ukázání jak to doopravdy bylo a ne tuhle pohádku. Kvůli pár scénám a dobrému konci 30%.

plakát

Justin Bieber: Never Say Never (2011) 

Po zhlédnutí se potvrdilo mé mínění, že lidstvo je arogantní a hlavně závistivé! Nejsem žádný fanda Justina Biebra, ale nadávat mu a nazývat ho pablbem, to mně příjde ubohé! Je to jeden z nejtalentovanějších lidí na téhle planetě a too co má teď nedostal hned , ale dost tvrdě za to bojoval. Výborný dokument o tom, jak se pouliční zpěvák stane nejsledovanějším zpěvákem na světě. Vadilo mě, že se k tomuhle filmu přistoupilo, jako kdyby to bylo jen pro teenagery a ne i pro dospělí, takže film je plný někdy až trapných hlášek...ale rozhodně nejde o ODPAD!!

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Nevím na co si hrají lidé, kteří tomuto filmu dávají méně jak 4 hvězdičky....Jasně, každý film má své mouchy, ale já osobně jsem v tomhle filmu nenašel žádný. Celý film jsem seděl jak přibitý k sedačce v kině a mačkal jsem své přítelkyni ruce. Absolutně špičkový a dechberoucí film plný emocí. Za takovéhle mé hodnocení může režisér, hudba, střih, Naomi, Ewan, ale hlavně jejich 3 synové, kteří podali výbornej výkon a to jim je třeba jen 5 let!

plakát

Božský Bruce (2003) 

Moje oblíbená komedie z mládí. Totálně bláznivá komedie u který se nenudíte. Není to dokonalý film, ale když máte chuť na komedii, šáhnětě po této.

plakát

Šest dní, sedm nocí (1998) 

Průměrný film u kterého víte, jak skončí už na začátku. Bavilo mě to až do části, kdy se na plac dostavili piráti.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Film u kterýho se nikdo nenudí, dokonce i baví. Akčňárna se všemi bouchači, co znáte, co lepšího si přát? Fakt jsem se dost bavil, protože film je plný skvělých hlášek.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Asi je to tím, že jsem chlap a nestačí mi hezká herečka, hezký herec a romantický příběh. Neříkám, že jsem se nudil, to ne, ale stále jsem čekal, že se něco stane, něco co by mi po tomhle filmu v hlavě zanechalo a toho jsem se nedočkal. Nenudil jsem se jen díky herečce Keira Knightley. Pěkné ukázaní společnosti z 18. století, ale nic dalšího pěkného bych tam nenašel.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Lepší zakončení jsem si ani asi nemohl přát , v některých částech lepší jak Temný rytíř! Nejlepší herec, byl jako v předchozím dílu záporák Bane. Nolan jako vždy výborná režie, všichni herci skvělé výkony, zaujal mě taky svým výkonem Joseph Gordon-Levitt, na kterého už jsem koukal ve filmu Počátek. Závěrečná část, kdy Alfred pohřbívá Bruce byla pro mě dost silná, slzely mi oči a to se často nestává. Při úplném konci, kdy si Alfred dává panáčka naopak velká energie z úžasného zakončení. Nemyslím si, že někdy někdo udělá lepšího Batmana než je tahle temná trilogie od Nolana!