Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (59)

plakát

Rango (2011) 

Jedním aspektem u mě Rango překonal všechny dosud viděné animáky - nikoliv animací, nikoliv propracovaným příběhem, ale jednoznačně stylem humoru. A právě styl humoru je důvodem, proč bych tenhle snímek nepouštěl menším dětem. Vysvětlovat jim, co znamená zvětšená prostata a proč jeden z protagonistů pozvedá prst v gumové rukavici je dost složitá záležitost a divák přeci nechce trávit většinu stopáže vysvětlováním. Absolutní hodnocení!

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Jeden z nejlepších filmů české polistopadové kinematografie. Děkuji tvůrcům za skvělý zážitek!

plakát

Přejezd Cassandra (1976) 

Vynikající vlakové drama s atmosférou, která by se místy skutečně dala krájet. Herecké výkony, zlověstné záběry starého mostu - jednoznačně film, který stojí za to vidět.

plakát

Specialita šéfkuchaře (1999) (TV film) 

Televizní záležitost s vynikající atmosférou, vynikajícím Lábusem a podnikem s velice svérázným jídelním lístkem, na kterou se i po letech rád podívám.

plakát

Noční můra v Elm Street (1984) 

Kult, klasika. Jedna dvě, Freddy jde. Jednoznačně nejsympatičtější horrorový hrdina - to je Freddy Krueger.

plakát

Vážení přátelé, ano (1989) 

Pro mě osobně je tohle jeden z vrcholů československé kinematografie. Vynikající výkon M. Lasici a vůbec všech zúčastněných. Plno nesmrtelných scén a hlášek, zajímavý příběh, bezvadný humor. Pět hvězd je jasných.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Strhující podívaná napumpovaná akcí a adrenalinem. Netuctový akční thriller, který stojí za to vidět víckrát.

plakát

Toy Story 2: Příběh hraček (1999) 

Asi nejvíc musím ocenit výchovný aspekt tohoto snímku. Nejsem sice ještě rodič, ale skoro bych se vsadil, že pustí-li rodiče dítěti tenhle film, sníží se počet rozbitých a odhozených hraček minimálně o 21,6%. Samozřejmě pouze krátkodobě... :-))

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Nejdokonaleji ztvárněné peklo a jeho "zaměstnanci" ze všech českých pohádek. Herecké výkony, hromada nesmrtelných hlášek, prostě prvotřídní zábava. Tady se podívejte, pane Troško, jak má vypadat kvalitní pohádka.