Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Domácnost naruby (2008) 

Na novodobou francouzskou komedii to nebylo vůbec francouzsky "zaprdlý", celkově se nebojím říct, že to mělo jednoduchý a efektivní humor, oba hlavní herci byli sympatičtí, ale zápletka a děj byl hodně málo rozvinutý na to, abych film ohodnotil více jak třemi hvězdami. Lepší průměr - 55 procent.

plakát

Casanova (2005) 

Halströmovo pojetí Casanovi na mě moc velký dojem neudělalo. Jak většina podotkla, do poloviny filmu se děj vleče pomalu a neochotně, od příjezdu inkvizitora s obchodníka se sádlem se to trochu zlepší. Právě Oliver Platt coby zhrzelý, sádelnatý imperátor mě ve filmu bavil nejvíc. Celkem vzato, nesedl mi humor a komično, které mělo film vyzdvihnout. Víc než trojku tak dát nemůžu.

plakát

Křižovatka smrti (1998) 

Jackie v tomto filmu, ač je jinak vynikající bojovník, neukazuje nic zvláštního a Tucker mi do role nejlepšího muze FBI prostě nesedí. Vtipy byly průměrné s celkový dojem mi nedává jinou možnost než ohodnotit Rush Hour 50 %.

plakát

May (2002) 

Snad nebudu vypadat jako úchyl, když napíšu, že se mi ten film dost líbil. V dnešní záplavě nadhodnocených a často tolik pro mě nepochopitelně úspěšných slasherů a masakrů a rádoby autentických, divoce roztřesenou kamerou natočených hororů má May o to větší hodnotu a o to více se mi líbila. Hlavní hrdinka byla stvárněna podle mě velmi dobře, vývoj postavy byl také znatelný a působivý. Z počátku působila May tragikomicky a úsměvně, postupem děje začínala nahánět husí kůži a v závěru dokonce hrůzu z chladnokrevného a podivného chování. Celý film byl podtržen povedenou hudbou umocňující zážitek. Jako klad musím také uvést všechny ty "nechutné" scény, které narozdíl od ostatních slasherů neukazovaly všechno, naopak to nejhorší bylo očím diváka skryto, takže to, co si musel domyslet, působilo o to děsivěji. Zkrátka, vzhledem ke zdejšímu hodnocení mne snímek příjemně překvapil, i když byl tak "divnej". Jak říkal Adam: "Mám rád divný holky!", já mám rád divný filmy.

plakát

V rytmu soulu (2008) 

Sranda od začátku do konce!!! Celý filmek se držel svého soulového tempa, provázela ho parádí muzika a hlášky obou Soul Menů mě nenechaly smíchy se nadechnout. Trochu mi přišla přehnaná scéna ve vězení, ale jinak to pro mě nemá chybu!!!

plakát

Vítej doma (2008) 

Pohodovej filmek, který mě narozdíl od většiny ostatních hodnotících příjemně pobavil! Opravdu jsem se při mnoha scénách od srdce zasmál, takže mi ani moc nevadilo, že příběh byl kýčovitý a naivní. Prostě na nic nemyslet a bavit se!