Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (8)

plakát

Pozadí událostí - Pozadí událostí (2022) (epizoda) odpad!

Po shlédnutí druhého dílu mám v hlavě jedinou myšlenku. Je nejvyšší čas, aby koncesionářské poplatky nebyly povinné, ale dobrovolné! Seriál bez hodnoty.

plakát

Hasiči (2019) (seriál) 

Neviděl jsem všechny díly, ne proto, že bych nemohl, ale prostě nechtěl... pokud se tvůrce o něco chtěl pokusit, tak se mu to nepovedlo. Kdo není u profi záchranných složek, nikdy úplně nepochopí ty, kdo to mají jako svou práci. Jediné z toho zbylo, že je to činnost záslužná, což je pravda! Seriál bohužel spíš vypadal jako reality show.. bohužel.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Pro mě něco naprosto úžasného, nehodlám se zabývat tím, jestli to vše bylo podáno do puntíku přesně, nakonec život není forenzní laboratoř a jde v něm o víc než jen suchá data... Tento film má obrovskou sílu, myšlenku a hlavně atmosféru!! Neskutečně mě vtáhl do děje. Tak trochu mi připomněl dobu, kdy jsme nebyli zcela "svázaní" internetem a víc jsme žili. Atmosféra koncertů, to těšení, až vyjde nové album a chuť mít ho doma nás hnala k obíhání obchodů s muzikou. Freddie byl bezesporu osobnost a film je skvěle natočený! Už dlouho jsem neviděl tolik lidí v kině a nikdo z návštěvníků neodešel dřív, než úplně skončily závěrečné titulky... to snad mluví za vše!

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Většinou nemám ve zvyku dělat si úsudek o seriálu po prvním díle, ale navázat na původní seriál, podle mého názoru hodně zdařile vytvořeném už i tím, v jaké době vznikal, takovou patlaninou alá Pojišťovna štěstí a ještě napsat do titulků věnováno Jiřímu Hubačovi....to ho asi opravdu, ale opravdu nesnášeli, když mu něco takového věnují!!!!! Musíme si asi zvyknout, že za naše peníze ČT točí Dallas po česku....je vidět, že naše veřejnoprávní televize je v opravdu velké KRIZI !!!! To snad aby raději netočili nic. Jinak hodnocení od Radek99 víc než výstižné :-) ............................................... Po zhlédnutí druhého dílu jsem už dost znechucen. Co se týče témat a postav - opisování původního seriálu (asi lepší opisovat, než přemýšlet a to včetně jmen, opět Richard velký svůdce.....) a po profesní linii záchranářů taky bída. Možná se stačilo zeptat jednoho skutečného normálního doktora a saniťáka. zkusím ještě jeden díl, ale má-li být na stejné vlně, bude poslední. Abych si nekazil dojmy z původního seriálu. To, že někdo chce točit a nemá nápady, tak se rozhodne, že zprzní novou serií původní pěkný seriál by mělo být trestné. Navrhuju týden uvázat ke kůlu uprostřed náměstí!!

plakát

Ve stínu (2012) 

Při četbě komentářů je mi někdy až smutno z toho, jak moc se dokáže dobrej film absolutně nepochopit. Ale co člověk to originál, takže to snad i jde pochopit, i když občas to až hraničí s ........ . Ale zpět k filmu - výborně zpracované téma 50.-tých let minulho století, dobře podchycené detaily doby. Tak to prostě bylo a musí se o tom mluvit, aby se nezapomnělo. Trochu se k tomu společenskému marasmu té doby bohužel začínáme přibližovat. Za mě má film 95%, patří ke snímkům, které v hlavě zůstanou.

plakát

Vertigo 2005: U2 Live from Chicago (2005) (koncert) 

Je pravdou, že jsem hodně velký příznivec U2, takže nejsem až tak nestranný, ale vidět tenhle koncert na plátně, je prostě maximální zážitek, který jde trumfnout jen osobní účastí na koncertě!! Je úžasné vidět tak prosefionální výstup se vším, co k tomu patří, zkrátka a dobře pořád jim to skvěle šlape!!!

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Už dlouho jsem neodcházel z kina tak unavený! Ty detailní pohledy kamery mě prostě nadmíru unavovaly a bohužel mě do značné míry odtrhávaly od děje, který navíc nebyl až tak moc extra. Anebo možná nebyl špatný, ale způsob práce s kamerou ho prostě pohltil. Nemůžu si pomoct, ale přišlo mi, že se to na velké plátno nehodí, kladu si ale otázku pro co to bylo takhle natočené, když ne do kina. Jestli ty detaily měly příběh umocnit, spíše ho poškodily. Navíc je téma filmu už dost ohrané, chtělo by to vymyslet zase něco trochu jiného.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Výborným zpracováním příběhu vznikl skvělý film, který bohužel s velkou přesností vystihuje chování značné části českého národa. Je dobře, že takové filmy vznikají, jsou důležité pro zdravý vývoj národa!