Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Coco Chanel (2008) (TV film) 

Krásně zfilmován příběh jedné z ikon módy. Obě herečky jež ztvárnili Coco Chanel byly opravdu skvělé a musím přiznat že i když mám Audrey Tautou velice ráda tak film v jejím podání mě nijak neohromil. Tento tv film je mnohem lepší než ten druhý.

plakát

O myších a lidech (1992) 

Naprosoto skvělé podání Johna Malkoviche v roli Lennyho a samozřejmě i Garyho Sinise v roli jeho kamaráda. Je to opravdu silný příběh, který oba herci ztvárnili velice dobře dokonce i ( jak už tu je řečeno) jeden z nejlepších výkonů Johna Malkoviche. Skvěle zinterpretovaná kniha Johna Steinbecka za což jsem velice ráda. Řekla bych že spousta lidí co tento film hodnotí k němu nepřistupuje tak, že je to zfilmovaná velice známá kniha. Bohužel čím dál méně lidí čte což je z hodnocení patrné. A proto na vyrovnání dávám 5 *, i když bych je dala, tak i tak.

plakát

Spolubydlící (2011) 

Já horory nemám ráda ale na horor ten to film rozhodně nemá, je tam asi tak jedna lekací scéna ale při té se leknou všichni. Přišlo mi že s upoutávkou to nemá vůbec nic společného (až na herce) čekala jsem víc. Je tam pár nechutných scén při trhání piercingu nebo strčení malého koťátka do sušičky. Každopádně tento film nestojí za moc, ale 2 * jsem dala za skvělou Leighton Meester a suprovou kameru. Jinak děj není nic moc.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Řekla bych že si Snyder splnil své sny, dívat se na mladé kočičky v minisukýnkách jak ,,bojují" proti monstrům. Pro mě naprostá ztráta času! Vážně mě velmi překvapuje že lidé na csfd tomu dávají 70%, asi mají na očích nějaké zvláštní brýle po kterých vidí věci jinak než jsou...jediná dobrá na filmu je hudba a to ne uplně takže pouze 1*

plakát

L.A. Zombie (2010) 

Tu jednu hvězdičku dávám za snahu vymyšlení jak ,,oživit" zombie :-D , ale jinak je film naprosto nechutný a přehnaný. V každém záběru má hlavní zombie něco jiného na sobě, nebo je jinak pomalován. Takže vážně nedoporučuji!!!

plakát

Varieté (2010) 

Krásná Christina Aguilera s ještě úžasnějším hlasem a skvělé taneční kreace. Ale bohužel mi to připadala jako spojení Dokaž to! a Chicaga. Ze začátku jsem si dokonce myslela že se to odehrává v 50. letech, v čemž mě i utvrzovalo oblečení lidí v Burlesqu a ohavná paruka Christiny Aguilery a nejspíš i Cher (což nemohu posoudit, jelikož jsem jí snad jinde než v tomto filmu neviděla). 50% a to jen za Aguileru, mého oblíbence Tucciho a již zmíněné taneční kreace ;-)

plakát

Inland Empire (2006) 

Tenhle film jsem si pouštěla s tím že Lynch je magor, ale nečekala jsem až tak velký. Byla jsem v něm naprosto ztracená a tak jsem doufala že něž to zkončí budu vědět o co tam vlastně šlo. Ale Lynch mě naprosto pře*ral a žádné pointyjsem se bohužel nedočkala.

plakát

Černá labuť (2010) 

Naprosto úžasný film. Konec mě naprosto dostal, vše už zde bylo řečeno!