Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (143)

plakát

Já, legenda (2007) 

Jeden z nejlepších filmů který sem v poslední době viděla.. V kině je to skvělá podívaná spojující zajímavý záběry na výprazděný NY a stále se rozvíjející herecký talent Willa Smitha, který mě tady prostě uchvátil. Nechybí ani pár slušných lekaček a jedna srdceryvná scéna, při které celé kino naprosto ztichlo a všichni jen koukali a nevydali ani hlásku, to mě vážně dostalo..

plakát

Strings (2004) 

Hodně nápaditej a originální loutkáč.. musim uznat, že sem to ani nečekala, ale vesměs jsem spokojená a bavilo mě to..

plakát

Shrekovy Vánoce (2007) (TV film) 

Ikdyž mám Shreka hodně ráda a pořád jeho další a další pokračování bránim, tak tohle už bylo i na mě dost málo :( veškeré vtipné momenty byly vyčerpány už v ukázkách na tenhle filmek, které mě nalákaly, ale pak jsem se bohužel už ničeho víc nedočkala...

plakát

Tři (2005) 

Tak tenhle thriller není ani zajímavej, ani originální a natož pak napínavej. Ani trochu neodhaluje povahy postav, je naprosto o ničem, no vlastně napadá mě tak jedna jediná věc, o čem tenhle thriller je - jen a jen o chtíči, kterému tam Gary Brockette říká "láska" a o polonahé Kelly Brook, která má očividně lákat diváky...

plakát

Dokažte mi vinu (2006) 

Tak takhle Vina Diesela ještě neznám.. pro něj hodně neobvyklá role, ale slušela mu a vypadalo to, že se s ní dost sžill ;) očividně chce dát světu najevo, že neni jen tupá hora svalů a v tomhle filmečku se mu to rozhodně povedlo..

plakát

Fontána (2006) 

Nevim jestli to tak přišlo jenom mě, ale nezahrál to Hugh Jackman uplně dokonale..? Vážně jsem mu to celý na 100% věřila, přišel mi v té roli naprosto přirozený.. stejně tak Rachel Weisz, která v hereckém výkonu stojí jenom těsně za Jackmanem. Takhle hezkej romantickej sci-fi filmek jsem neviděla od doby Osudovýho doteku. Ikdyž pro mě je pořád Osudový dotek na prvním místě a Fontána je malilinko pozadu, protože byla přeci jenom o něco zmatenější a je tam o hodně víc prvků sci-fi. Ale je to rozhodně působivá podívaná pro všechny, kteří si občas rádi zahnou ze všední reality do trošku neobvyklých, poetičtějších a mysterióznějších cest života..

plakát

Vzpomínky (2006) 

Skvělý nápad v dokonalém hereckém ztvárnění Denzelem Washingtonem... vlastně už od začátku z toho začalo koukat něco hodně zajímavýho a taky že to tak je :) je to akční nápaditý snímek, ale ani tak nedám 5 hvězdiček, protože tam bylo pár věcí, okamžiků, kde to nebylo uplně 100% domyšlené a kousíček k tomu chyběl, aby si toho oko diváka nevšimlo.. jinak jsem naprosto spokojená, takže dávám tak 4,5 hvězdičky.. :)

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Bezkonkurenčně nejlepší seriál jakej jsem za poslední dobu viděla... Ani jeden díl sem se nenudila, akce za akcí a navíc dokonale roztomilej Wentworth Miller... nemám slov, fakt sem nadšená!!! :)

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

Mě to nějak nebavilo.. ten chlápek (A. Eckhart.. :) ) byl tak děsně IN a COOL tim jak se dokázal ze všeho vykecat a tim jak byl nepřekonatelně sebevědomej, že se mi z toho až protáčely oči. A o čem to vlastně bylo..? O chlápkovi kterej hájí kouření..? Slabý.. Kuřákům se to určitě líbit bude, páč konečně aspoň našli nějakýho zastánce, že jo ;) ale mě, jako nekuřáka, ty jejich slovní hříčky a tahanice o ničem rozhodně nudily...

plakát

Eragon (2006) 

Je vážně škoda, že to takhle odflákli, ořezali a prostříhali a nevim co všechno... Kdyby to dostal do rukou nějakej šikovnější tvůrce fantasy, tak by to určitě dopadlo líp, protože ten námět stojí za všimnutí. A když si uvědomim, že tenhle filmek měl otevřený konec a že se teda můžeme "těšit" na pokračování, tak nevim jestli se toho mám spíš bát a nebo doufat, že to možná dopadne líp... ?