Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (4 586)

plakát

Doktor Martin - Záskok (2016) (epizoda) 

Cimrmani umí záskok určitě lepší, ale i v tomto dílu Martina jsem našel humor. Nové postavy sice moc nepřesvědčily, ale Antonínova restaurace a pointa s nákazou byla celkem vtipná, byť nereálná. Lékař musí být i dobrý psycholog, což doktor předvedl s mentolkami.

plakát

Specialisté - Dobří sousedé (2017) (epizoda) 

Případ z lékárny byl sice jednoduchý, ale aspoň trochu rozumný. Zato major, který z nudy šmíruje sousedy, až uvidí vraždu, byl totální úlet. Kriminalisté zcela neprofesionální. Dvě plus odpad rovná se jedna.

plakát

Zločiny Velké Prahy - Zmizelá (2021) (epizoda) 

Chlupy a výstřih Jenovéfy převálcovaly i více než devadesaátiletou paní Chramostovou v její poslední roli. Zde rád kvituji, že ve vedlejších rolích hrají opravdoví herci. Případ by byl docela milý, takový pohodový. Nebýt zbytečných odboček k rodinným poutům policistů, navíc s anarchistickou zápletkou, která se asi povleče i dále a bude rušit ještě více. Stejně jako lkající sestřička u svatebního lože s primátorem Baxou.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Sparrow je v tomto filmu méně sympatický, navíc se mi nelíbil jeho dabing. Tím končím zápory. Film je obvyklá směs akce, humoru i napětí. Nejvíce vyzdvihuji humor, opravdu jsem se dobře bavil a s chutí zasmál. Postavy byly fajn a příběh měl hlavu a patu. Dvě hodiny na pohodu.

plakát

Slunečná - Vildova osobní asistentka (2021) (epizoda) odpad!

Omlouvám se, že jsem výkonnou asistentku tituloval sekretářkou, teď už to vím. Proto prakticky vedou firmu a vlastně ani už nespí. A nový ředitel sedí v hospodě a hledá na netu tu svojí. Jinak by ten pivovar a ještě veterinární oplodňovací sanatorium nezvládl. Ještě že ta nová výkonná navrhla dojení koz. V hospodě chybět asi nebude. Jinak řidič nebýval řidič, proto mu to řízení tak jde. Apropos, co uděláte, když na opuštěné silnici se na vás lepí auto, které vás sleduje a vy se bojíte únosu? No přece zastavíte a seřvete je, ať to nedělají. Ledvina je doma a penzion se plní. Jako kandidátka. Ale příště budou v koncích. A duch zmizel.

plakát

Slunečná - Přátelská výpomoc (2021) (epizoda) odpad!

Firma a její majitelé jedou ve starých kolejích - korupce, vydírání, protislužby. Ale pořád to nestačí. Každopádně říkám to stále, že vést miliardovou firmu ve dvou se sekretářkou a řidičem nejde. Tak se z řidiče stane ředitel. To je podobné. Stejně už má pivovar. Je vidět, že i řidič zvládne tyhle kšefty. Už aby se vrátila kuchařka, hlava pořád bolí. No a co ti únosci? "Cítím to. " Báby se vložily do boje o chalupu, i když v Rumunsku statek asi už upadá. Zlatí komunisti, už aby byli zpět, vždyť nejsou vyvezené popelnice. Bulvár je na scéně, ale ten největší je kamarád. Však mu to řekla maminka. Tak pusu a jdeme na křtiny.

plakát

Doktor Martin - Konec doktorů v Beskydech (2015) (epizoda) 

Závěrečný díl byl především groteskou, ale dokonce i vtipnou. Nakonec se zajímavě sešly všechny důležité postavy. A do poslední chvíle jsem byl napjatý, jak příběh doktora dopadne. Až mě to dojalo.

plakát

Hlava Medúzy - Kalich hořkosti (2021) (epizoda) 

Závěr nezajímavý, bez většího napětí, s otevřeným koncem. Nevyslovené nemám rád, filmaři si měli dát tu práci a dotáhnout osudy "hrdinů" do konce. Nebo už jsou všichni v Mexiku? Jediná sympatická postava byla slečna barmanka.

plakát

Bakaláři - Kufr (1984) (epizoda) 

V 80. letech bylo vše ošklivé, oprýskané, policajti na každém rohu otravovali lidí, nádražáci byli nepříjemní. Ale příběh těch dvou loserů byl jinak milý. Škoda, že skončil překvapivě ne tak, jak bych čekal.

plakát

Bakaláři - Teta (1984) (epizoda) 

Opravdu smutný příběh, nechápu, jak se takto může zachovat matka. Ovšem nakonec vlastně vše dopadlo dobře.