Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (33)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Film ze začátku měl náběh na plný bodový počet! Vydařená odreágovačka, ve které je hodně kvalitní akce a vizuálních efektů. Ovšem s blížícím se koncem to pro mě začalo ztrácet grády. I tak lepší čtyřka.

plakát

V hlavní roli já (2008) 

To je Jersey, taky umřel... xD. Neuvěřitelný a odvážný scénář, dává tomuhle filmu to pravé ořechové. Doporučuji určitě všem milovníkům černého humoru!

plakát

Jasný terč (1997) 

Kdyby se tenhle film rozjel už od začátku, určitě bych na hodnocení přidal. Ovšem z počátku to bylo pro mě kapánek nudné, o proti konci, který byl naopak žůžo. Přínosem v tomhle filmu je určitě kvalitní hudba a dobře zahraná role Blanka.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Ach... a já se na tenhle film tolik těšil ! kdybych měl tento film hodnotit jen podle efektů ve filmu, asi bych přemýšlel o plné palbě 5*!, Ovšem krom par náctiletých dívčin, zvukových a digitálních efektů, tam opravdu nic k vidění nebylo.

plakát

Neznámý (2011) 

Docela zklamání, víc jak 3 odemě nedostane. Zajímavý filmový děj asi v první pul hodince. Pak od nějakého okamžiku se pro mě stával nudnou akční pohádkou.

plakát

Sedm životů (2008) 

Dávám plný počet! Film hraje hodně na city sledujícího a u mě to teda zabralo. Dojemný životní příběh člověka, který se chtěl "vykoupit" za svoji životní chybu. Will Smith ,který hrál hlavní roli, opět všem dokazuje že jeho herecký výkon stoupá s každým dalším natočeným filmem.

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Ještě že tam ten knoflík byl! Jinak by mě to nenechalo spát.

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Hodnotite film? nebo ty kozy? * Film / ***** kozy

plakát

Pozemšťan (2007) 

Líbil se mi filmový nápad, myšlenky a dialogy herců (s tím Ježíšem to ale přehnal). Kdo ví, jaké verzi bychom uvěřili, kdybychom sami tomuhle "pozemšťanovi" čelili. Ovšem samotné zpracování bylo horší a herci se taky moc nepředvedli. Za těch 90 minut jsem čekal prostě víc zvratů a ono se to vezlo pořád stejným tempem k infarktu.

plakát

Crash (2004) 

Hodně povedené, silně emočně naladěné a precizně zahrané drama. Geniální scénář zahraný mnoha známými herci. Crash poukazuje na veškerou rasovou problematiku v Americe a vede tak k zamyšlení. Musím dát ale jen 4*, nevím proč, ale tu pátou hvězdu si nezaslouží. Možná by pomohlo kdybych se na to někdy někde koukl znova.