Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (58)

plakát

Hunger Games (2012) 

I když jsem knížku nečetl což asi byla chyba si přesto myslím, že tento snímek zpracovaný podle knižní předlohy je effektivně dobrý i příběh byl pěkný který vyvolával emoce v určitých částech filmu. Přesto všechno dávám *** protože mě se nezdálo že tento snímek je úplně dotáhnutý dokonce tak jak by měl.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Film kde hlavní postava bojuje sám ze sebou. Hodně zajímavě udělané ale chtělo by to v pár momentů ve filmu pořádně dotáhnout.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Na tento film si vezměte rovnou celé balení kapesníčku protože tento film je plná emocí které zahrají člověku pořádně na strunu.

plakát

Povinnost a čest (2012) 

Myslím si že tento film je podceněná a hodnocení na tom to servu je zbytečně malý. Sice to není Černý jestřáb ale furt zachycuje bojové momenty kde mariňáci musí překonávat sama sebe a tu psychiku kterou musí zvládnout je neuvěřitelná.

plakát

Rebelka (2012) 

Brave je pro mě nejlepší animák v tomto roce které jsem stihnul shlédnout.

plakát

Tron: Povstání (2012) (seriál) 

Zatím je příběh pěkný udělaný jenom jsem zvědavý na zakončení tohoto seriálu protože jak všichni víme tak Tron se nakonec přidal ke CLUovi. Uvidím časem jestli nechám hodnocení takové jaké jsem teď dal nebo ho ještě změním.

plakát

Ve stínu (2012) 

Film který vystihuje minulou dobu československa. Film který ukazuje vykonstruované procesy. Film který ukazuje pravdu ve které je věčná lež. Tak nechápu proč lidé chtějí takové hajzly zpátky do vlády!!!!!!!!!!!

plakát

Armin Only: Mirage (2011) (koncert) 

Novy koncept Mirage od Armina van Buurena je vynikající. Pro fanoušky Trancu je to povinnost.

plakát

Nadějný rok (2011) 

Tento film se mi hodně zalíbil protože je to na styl Geocaching který rád hraji. Takže velká spokojenost :-)

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

U tohoto dílu jsem se bavil mnohem krát více než u třetího dílu :). Uposlechl jsem rady pár lidí kteří psali že doporučujou vidět film ve 2D a bylo to super. Johny Depp jako vždy zahrál za jedna Jacka Sparrowa.....