Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Série zasazená do časového období mezi událostmi prvního Tronu a jeho pokračování Tron: Legacy sleduje osudy Becka, mladého programu, který se postupně stává vůdcem revolty ve vnitřním počítačovém světě Grid proti dobyvačnému programu Clu a jeho přisluhovačům. Beck, původně naprogramovaný jako mechanik, se stane učedníkem Trona, největšího bojovníka, kterého kdy Grid poznal. Tron tak Becka trénuje nejen v boji a umění závodů na světelných motocyklech, aby se mohl postavit brutální vojenské okupaci města Argon, ale zároveň ho vede a učí jak být správným lídrem a jak ovládat svou bouřlivou povahu. Beck postupně přejímá Tronovy schopnosti a znalosti a stává se nepřítelem číslo jedna pro Generála Teslera a jeho okupační vojska, sloužící samotnému Clu. (Caszidy)

(více)

Recenze (71)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Uprising potěší všechny ty, kterým se líbil TRON: Legacy 3D. Je takovou obdobou jakou je seriál Clone Wars pro svět Star Wars. Líbí se mi detailnější výprava do future světa. Barvitá jízda skloubená s moderními efekty. Hodnotit komplexně zatím nemůžu (1-4: **** 5-6 *** 7 ****). Poslední díl opět vytáhl zábavu o úroveň výš. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Seriál perfektně rozvíjí již tak komplexní svět a obohacuje jej o další detaily a "barvy". Z GRIDu tak vytváří mnohem větší a míň studený precizní organismus, který má poměrně bohatý život na sociálních sítích a vypovídá hlouběji o struktuře celého systému. Vizuálně se nedá snad nic vytknout, je to skutečně designérský úkaz. Pokud jsem označil Legacy za "perfekcionistický videoart", tak o Uprising lze říct totéž. V seriálu se všem prohlubuje jistý drobný kaz z filmu - a to vztah vizuálu s dialogy. Obávám se, že některé naivnější vyluzují lehký smích. Pořád je to ale TRON - se skvělou novou hudbou a hutnou atmosférou. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ha! Sem unešenen,jako oddaný fanoušek Trona sem slintal blahem nad další a další ukázkou Gridu.Skvělá hudba,vizuální vychytávky...pověstný hlas Boxleitnera ještě více upevňující tu úžasnou atmosféru.Sice bych uvítal spíše pokračování příběhu Legacy a to především hrané,ale i za tenhle animovaný seriál jsem neskutečně vděčný a upřímně se nemůžu už teď dočkat dalšího dílu.Konečně zase nějaká lahůdka,která ve mě vzbudila skomírající filmový zájem posledních měsíců.Výborně :) 95%. 14.6. tak druhý díl poněkud slabší než pilot,hlavně díky těm neustálým poraženeckým Beckovým kecům,to už mě krapet ehm..sralo,ale na druho stránku vzniká hodně zajímavá dějová linka,která se v 18ti připravovaných dílech určitě pěkně rozjede,takže i po menším zklamání u druhého dílu se právě snad i proto těšim na další díly a celkový koncept Tron Uprising je prostě více než geniálním tahem pro fanoušky a osobně opět ulítávám na tý úžasný hudbě,která ať chcete nebo ne,hvězdičku přidává k dobru. 18.6. třetí díl zatím největší nábuch,paráda....jen tak dál! ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Příběh výborně doplňuje a rozvíjí svět hraného Trona. Postupně, jak díly přibývají, se odkrývá jistá klišovitost a schematičnost děje. Ale to nic neubírá na zábavnosti a množství nápadů, kterými scénáristé a animátoři základní dějovou linku nalakovali. A hudba, mno, není třeba více v komentáři rozebírat, jedním slovem paráda... Je to snad první Disneovka, která se mi líbí a upřímně si ji užívám. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Škoda tej mixovanej animácie, kedy bombastické a efektné spracovanie všetkého neživého narúša komixové spracovanie toho živého. Ale ako rozšírenie univerza beriem všetkými desiatimi ba aj dvadsiatimi prstami a čerešnička na torte pre fanúšika je bombastický soundtrack, dokonca nielen na pomery animovaného seriálu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • S českým dabingem bylo na televizi Prima uvedeno pouze osmnáct epizod místo původních devatenácti - pilotní díl s názvem Beck's Beginning totiž nebyl z neznámých důvodů nadabován. (Adasin)

Reklama

Reklama