Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (94)

plakát

Vzpomínky (2011) (seriál) 

Zatim dávám za 14 dílu 70%.

plakát

Pohřešovaný (2012) (seriál) 

Zatim dávám za tři díly 70%. Uvidim jak se bude vyvijet serial dál

plakát

Tajemství Noemovy archy (2011) (TV film) 

Tv film, který podle mě nebyl tak špatnej. Viděno 6.3. 2012 na Barandově. Děj byl jednoduchej, dávám za film 70%.

plakát

Labyrint (2012) 

Mě se film Labyrint hodně líbil. Akorát tam byla jedna nelogická věc, ják by ta ženská odtahla mrtvolu až dolu a nikdo si toho nevšim. A hudba byla hodně povedená. Nechapu hodnocení na csfd. Tedle film si nezaslouží tak nízké hodnocení. Dávám za film 70%.

plakát

Hostel III (2011) 

Třetí hostel neni tak špatnej. Dokonce mě bavil víc než slabší dvojka. A vraždy na video film vypadaly hodně dobře. Akorat ten konec mi připadal trochu nelogickej. Srážim hodnoceni na 70%.

plakát

Stopy zmizelých (2008) 

Film Stopy zmizelých se mi hodně líbil. Libilo se mi jak byli udělaný ty přišery. A ten originální nápad. A hráli zde dva i známý herci mojí oblibený. Sice spád filmu byl trochu pomalejší a čas filmu byl hodně dobrej. Dávám za film 70%.

plakát

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 

Pach Krve 4 je stejně dobrej jako druhej díl. Začátek byl fakt luxusní. Jak jse zbouří ty psychopati a ze začátku ta hudba k tomu filmu mě dostala. A hustý bylo jak ho natahovaly na ten skřipec to nemělo chybu. A druhá část filmu byla hodně slušna. Dostalo mě to stima masovýma fondama. Herecké výkony normálka. Akorat ten konec si autoři mohli odpustit. Jak jedou na tom sněžnim skůtru a přezízne je osnatej drát. Dávám za film 70%.

plakát

Colombiana (2011) 

Film Colombiana nebyl tak špatnej. Sice ze začátku jsem chtěl dát 60%, ale druhá půlka filmu mě mile překvapila. Akce tam bylo až aš. Nejvíc mě dostala ta vražda stěma žralokama. Podle mě nejlepší scéna v tom filmu. Akorát ten konec si autoři mohli odpustit. Dávám za film 70%.

plakát

Deník vraha (1995) 

Deník Vracha je podle mě slušnej film. Ani nemám tomuto filmu co vytknout. A ani žádný zápory jsem na tomto filmu nenašel. Podle mě slušné životopisné drama. Hlavní herec předváděl obdivuhodný herecký výkon. A podle mě se na tu roli hodil. Dávám za film 80%.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Čekal jsem podle hodnocení na cdfd, že ten film bude nic moc. Ale film Kovbojové a vetřelci mě mile překvapil. Hned první scéna byla fakt dobrá. U tohoto filmu jsem se vůbec nenudil a parkrát i zasmál. Daniel Craig a Harrison Ford se podle mě do těch rolých hodí. Celkově podle mě hodně podařanej film. Dávám za film 80%.