Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Válečný
  • Animovaný

Oblíbení režiséři (7)

Tom Hanks

Úžasný režisér a ještě lepší herec. Doporučuji filmy od tohoto chlápka :-)

Neil Marshall

Zrežíroval firm Centurion, na který nedočkavě čekám a jen nelibě nesu, že jeho premiéra se přesunula z 15.7. na 26.8. Z ukázek to vypadá dobře, takže Neil má u mě zatím +. :-)

Rick Jacobson

Možná neznámí, ale já jsem si ho oblíbil hlavně díky seriálu Spartacus: Blood and Sand. Spolupracuje na něm s Michealem Hurstem a Jessi Warnem. Opravdu pěkný seriál. Čekám na 2.sérii, ale slyšel jsem, že má vyjít až v lednu, tak doufám, že mě do té doby neomrzí na to čekat..

Michael Hurst

Možná neznámí, ale já jsem si ho oblíbil hlavně díky seriálu Spartacus: Blood and Sand. Spolupracuje na něm s Rickem Jacobsnem a Jessi Warnem. Opravdu pěkný seriál. Čekám na 2.sérii, ale slyšel jsem, že má vyjít až v lednu, tak doufám, že mě do té doby neomrzí na to čekat..

Jesse Warn

Možná neznámí, ale já jsem si ho oblíbil hlavně díky seriálu Spartacus: Blood and Sand. Spolupracuje na něm s Michealem Hurstem a Rickem Jacobsnem. Opravdu pěkný seriál. Čekám na 2.sérii, ale slyšel jsem, že má vyjít až v lednu, tak doufám, že mě do té doby neomrzí na to čekat..

Ridley Scott

Od tohoto režiséra jsem viděl jenom 1 film, ale za to opravdu pěknej a záživnej film: Robin Hood. Na ten film mrkněte opravdu třída :)

Steven Spielberg

Jeden z mých nejoblíbenějších režisérů. Natočl podle mě jedny z nejlepších fimů. Kupříkladu: Zachraňte vojína Rayna, Terminál, Indiana Jones ( příští rok má vyjít 5.díl). A mnoho dalšího...