Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Monstrum (2017) (TV film) 

Tři hvězdy převážně za pro mě poutavé téma. Některé dialogy jsou však velmi zvláštní. Také mě dostala do očí bijící středočeská SPZ s vlajkou EU hned ze začátku u auta v 50. letech.

plakát

MY 2 (2014) 

Konečně film, který se trefně strefuje do problémů dnešní doby. Nápaditý, s vtipem, ale i s dramatickým příběhem.

plakát

Podfukáři (2013) 

Téma mám rád, tohle mě prostě bavilo. Možná jsem i čekal víc, možná ani ne. Prostě dobře udělaný film pokud nečekáte zrovna nějakou velkou psychologickou hru. Užil jsem si to.

plakát

Klíč (2005) 

Tak to stálo za to. Není to horor, i když se potom můžete bát, až o tom budete dalších několik dní přemýšlet. Pro mě naprosto nečekaný konec a vygradování, suprová pointa, výborná zápletka a příběh i námět prostě úžasný. Bavilo mě to od první do poslední minuty. Velký palec nahoru.

plakát

Odpočívadlo (2006) 

Mohl z toho být celkem podařený film, kdyby byl děj nějak více vygradovaný a konec více vysvětlený. Námět dobrý, mohlo to být docela strašidelné, ale je tam spousta nevysvětlených momentů, nelogičností, zdržování děje apod. Občas jsem dokonce přehrával rychlejší rychlostí, aby se přeskočila úplně zbytečná scéna, kde policajt učí ženskou střílet z pistole.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Ve 4DX je to prvotridni zazitek. Obcas tomu chybel hlubsi dej, nebo byly bitky moc dlouhe, ale v celku je to opravdu podareny film. Doporucuji 4DX kino.

plakát

Evidence (2012) odpad!

Jeden z nejhorších hororů na světě je tady. První polovinu to ještě jde. Sice se nic neděje, párkrát někdo zatřese stanem a ozývají se zvuky z přírody za tábořištěm. Ale pokud první polovinu ještě přežijeme, ta druhá nás strhne uplně do totálních sraček diváka. Jedna blbost za druhou, šílená kamera, apokalyptická zombí řežba a ječící ženský, který honí nějaká pošahaná gorila s zelenejma očima, najednou odněkud vojenská základna, zachránci, sekretářka, mimozemšťan, co rodí něco, co nakonec ani neřeknou, co je a vlastně celkově jedna velká, ale opravdu velká BLBOST!!! Nejhorší na tom je, že divák je uplně zmatený a čeká na vysvětlení. To ale prostě nepřichází! Nic není vysvětleno, nic není dokončeno, všechno zůstává otevřené, a divák nakonec vůbec nic nechápe. Proč se tam teda najednou vzali zombíci, co tam dělali ty postižený lidi, co ty zachránci, co se vlastně stalo, jak to dopadlo s ostatníma postavama a vůbec co to je kurva za blbost??????? Nakonci mě ještě dostalo, když nějakou divnou dírou v budově vyšli z nočního lesa najednou na denní poušť... WTF? To si to aspoň ti herci (v jedné osobě i režiséři, scénáristi, kostymérky a bůh ví co ještě) po sobě ani nepustili? Totální odpad, a ani ty kozy na začátku tomu nepomohli... Nekoukat, zbytečnejch 79 minut vašeho života.