Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny tohoto nízkorozpočtového hororu jsou Nicole a Jess, mladý milenecký pár, který si vyrazí na romantickou cestu po Americe. Cestou se zastaví na opuštěném odpočívadle, kde se přítel hlavní hrdinky za záhadných okolností ztratí. Zoufalá Nicole brzy zjistí, že na odpočívadle není sama. Objeví se tajemný muž v jeepu se snadno zapamatovatelnou SPZ, který jí začne děsit. Dívka nachází útočiště na místním WC, kde jsou všude na stěnách šokující nápisy obsahující již známou SPZ. Později objevuje zmrzačenou dívku, která jí povypráví o tajemném řidiči. Nicole si uvědomuje že z této "hry" již není úniku... (kery-)

(více)

Recenze (92)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý, zamilovaný pár túžiaci po zmene, cestuje naprieč Amerikou k jednému z rodinných príbuzných, aby skúsil život na vlastnú päsť. "Cik" pauza na jednom z odpočívadiel uprostred "ničoho", diametrálne zmení plány mladej dámy, ktorá sa z ničoho nič ocitá sama, tvárou tvár šialenému zabijakovi. Pohľad intelektuála: Hľadať logiku v príbehu či v správaní postáv, v hororoch, nie je vždy totožné. Kým napríklad pri subžánri "Zombie", si tvorcovia potlačenie logiky skrátka môžu dovoliť (nakoľko priznajme si, bežne sa po ulici netackajú - taktiež doposiaľ nevymysleli Fábiu na zombie pach), naopak pri Slasher, Exploitation či Hixploitation snímkoch by už režisér mal byť opatrnejší. Po svete kráča príliš veľa zmrdov, ktorý majú záľubu v násilnostiach, alebo vraždení, čiže predpoklad vývoja príbehu by mal byť niekoľko násobne reálnejší, s čím súvisí aj samotné správanie či konanie postáv v ohrození. Odpočívadlo (SLASHER - LOGIKA): To ako vážne? Všade naokolo možnosť úniku, ale ja ostanem zabarikádovaný na hajzly za drevenými "lietačkami", kým sa úplne neposeriem? Look je miestami amatérsky, čo na kvalite taktiež nepridalo. Potešilo najmä pár fakt slušne realisticky zvládnutých gore scén či vďaka prostrediu, dostatočne špinavá atmosféra. Napriek spomínaným negatívam, nemôžem tvrdiť, že by som sa vyslovene nebavil - 50%. Pokiaľ by niekto rád vzhliadol niečo podobné, no o štipku duchaplnejšie - nech smelo skúsi "P2". ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nějaké náznaky dobrého filmu zde byly. Bylo zde ale také mnoho náznaků špatného filmu, a ty rozhodly. Scénáristi by udělali lépe, kdyby se víc opřeli o toho vidláckýho záporáka a ubrali na nadpřirozenu (ženská v přístěnku, šerif na podlaze a pistole v ústech, která minula :D). A hlavní hrdinka je tak neskonale blbá, že i Paris Hilton by vedle ní vypadala na členku menzy. První * za film, druhá * za jednu ušmiknutou část lidského těla. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat. Mohlo to být lepší, ale díky neuvěřitelně hloupým scénám to lepší není. Jaký význam měly halucinace? Copak se vbíhá autu do cesty, když je schovaná v lese a může se v něm schovat? A co poslední scéna s ,,Help me"? Hodně věcí mi nedávalo smysl. Oni smysl ani nemají. Škoda. Jistý potenciál film měl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor/thriller, který má místy docela zajímavé momentky, ale jeho kvalitu hodně sráží nelogické chování hlavní hrdinky a zdlouhavě nudné pasáže. Místy má děj skutečně našlapanou atmosféru, která je však záhy vystřídaná naprosto nelogickou scénou u které nezbývá než jen zakroutit hlavou. Svým způsobem měl tento film skutečně navíc, ale tvůrci z toho prostě nedokázali vymáčknout co nejvíc. Navíc zde zůstaly některé scény nevysvětleny. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný „road movie“ horor s mierne nadprirodzeným nádychom – tak to mám rád a ako alternatíva k v podobne odohrávajúcom sa prostredí - napr. Reeker či Road Kill (aka. Road Train) som sa po dlhom čase rozhodol zhliadnuť ho napriek nie veľmi pozitívnym ohlasom. Nemôžem inak ako ohodnotiť trošku nadpriemerne, veď i tie absurdné scény viac pobavia (možno nechcene) ako naštvú, potenciál to má a keď radi držíte palce pohľadnej slečne podobne ako v novom The Hitcher a navyše keď to je Thorova spolubojovníčka Jaimie Alexander, nejde nijak inak ako film doporučiť. Svoje tajomné univerzum načrtlo dobre, škoda že dvojka týmto ani zďaleka neoplýva. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama