Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Maniak (2012) 

Konečně pořádnej Áčkovej brutální psycho nářez. Už když jsem slyšel, že se na filmu bude podílet Alexandre Aja, tak jsem věděl, že to bude bomba a nespletl jsem se. Nápad udělat film o brutálním magorovi z prvního pohledu je úžasnej a skvěle to dokresluje tu skvělou atmosféru..... Nechápu proč ty lidi odcházeli z kina, když skalpoval tý ženský vlasy s kůží, nebo když přešmikl té holce achilovku. Snad nečekali, že jsou na nějakou pohádku. Ale tak jejich problém. Tenhle film měl všechno! Skvělého Wooda, kterýmu ta role magora náramně svědčila, hromadu krve a sraček, kozy, pád do temnoty a naprosté zmagoření hlavní postavy. Prostě všechno co si můžete od hororu přát. někdy mi až byla špatně a to vydržim hodně. To skalpování je udělané strašně realisticky a to slabší povahy těžko rozdýchávají. Alexandre Aja znovu nezklamal. Škoda, že nebude dvojka. Ale skončilo to skvěle.

plakát

Méďa (2012) 

Já prostě ten typickej family guy humor miluju. Jde vidět, že to je od tvůrců family guy a American dad. Skvělá komedie plná černého humoru. Dokonce mi ani nevadil ten typickej děj a happy end. Poslední hláška Teda je skvělá. Abych to shrnul, herci to zahráli skvěle. Byla tam hromada vtipů ,černýho humoru a příběh nebyl taky špatnej. Byla to příšerná prdel. kupodivu to má úžasnej českej dabing. Doufám, že se co nejdřív Seth rozhodne pro další film. 90%

plakát

menZONE (2012) (pořad) 

Trapný humor se stupňuje a hlavně začátky bejvaj hodně nudný. Ale v každym dílu se najde něco, co mě zajmá a kluby a akce o kterých jsem nikdy v životě neslyšel. Když se povznesete nad tu trapnost, tak se z toho dá hodně věcí zjistit a je to pěkný poučný seriál. Dal bych tak 70% ale na protest malého hodnoccení dávám *****. Kluci si to zasloužej.

plakát

Můj otec je šílenec (2012) 

To bylo tak příšerně blbý! xD Ale smál jsem se celou dobu. Skvělá komedie, u který prostě vypnete a smějete se naprostejm blbostem. Pár trapnejch vtipů tam bylo ale tomu se žádná bláznivá komedie nevyhne. Já jsem byl nadmíru spokojenej! Skvěle strávenejch 114 minut.

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Příjemné překvapení. Třetí díl se vyrovná i jedničce. Čekal jsem propadák a dostal jsem film plný hlášek a skvělých příšer. Film na pohodovej večer jako dělanej. Žádný velký přemýšlení a nečekaný konec, který propojil všechny díly a zdůvodnil chování Ká. Povedenej kousek. 75%

plakát

Naboř a ujeď (2012) 

Čekal jsem víc, ale byla to normální průměrná road movie, ve které se hodně mluví a málo střílí a ani ty honičky nebyly nic extra. Ale Herci hráli dobře, hlavně Cooper, kterej toho gangstera nebo co to bylo hrál fakt dobře. Pár vtipů taky vyšlo a to je vlastně asi tak všechno. Jináč to je typickej nalajnovanej příběh s typickym Happy-endem. Škoda toho. 50% Dávám hodně slabé *** kvůli tomu Cooperovi a Kristen Bell, která dokáže bejt v nějakejch záběrech fakt sexy ale někdy vypadá jako nějaká příšera z hororu. A to jen tak někdo neumí.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Moje první náštěva kina v roce 2013 a jsem vážně rád, že jsem byl přemluven k tomu, abych šel na Djanga. Nejdřív jsem byl k tomuto filmu skeptický, když jsem slyšel, že to bude 2 hodiny a 45 minut dlouhej western a hlavní záporák bude DiCaprio ale to co jsem viděl je typická Tarantinovka s naprosto božíma hercema, skvělejma hláškama a se spoustou krve. Ten film se s tim nesere a brutalitou se nešetří. DiCaprio se s hlavním záporákem popral skvěle a jeho výkon je skvělý ale to co převedl Christoph Waltz to je neskutečný. Ta role jakoby mu padla přímo na tělo a věřil jsem mu každý slovo a jeho hlášky neměli chybu. Strašně jsem se bál té délky filmu ale ve filmu se pořád něco děje a filom vás nenechá oddychnout. Závěrečná přestřelka nemá chybu. Sice je to dost nereálný ale tak už to u Tarantina chodí. Tarantino zase nezklamal. Jeho role na konci filmu je taky dobrá. On si tam prostě ještě jeden výbuch na konci nemohl odpustit. Nespoutaný Django by si zasloužil oscara.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Nádhernej, příšerně autentickej a nechutňě dojemnej film, který vás chytne za srdce. The Impossible je film o obrovské katastrofě, lidské dobrotě i chamtivosti a rodinné lásce, která nezná mezí. Od začátku jsem byl připoutaný ke křeslu a nemohl jsem se odtrhnout, když přišla tsunami, tak jsem ani nedýchal. Tak realistická vlna, všechny ty zranění, to bylo prostě tak uvěřitelné až to bylo strašidelný. Po strašně dlouhé době mi u filmu zvlhli oči. Naomi Watts si rozhodně Oscara zaslouží ale co nechápu je, jaktože není nominovaný film jako takový a hlavně, proč není nominovaný Tom Holland, který úplně zastínil hvězdy filmu. On je ten, kterej hraje ze všech nejlíp a hlavně realisticky. Věřil jsem mu všechno co řekl, a když našel svoje dva bratry, tak jsem brečel. Tenhle nádhernej film si nezaslouží jenom jednu nominaci na Oscara! Pro mě je to jeden z nejlepších filmů roku.

plakát

Nitro Circus (2012) 

" Kámo, tys dopad tak tvrdě, že jsem myslel, že začneš zase chodit." Tohle je nejlepší věta z celýho filmu. Naprostej nářez, kterej bych chtěl taky někdy zažít. Tohle opravdu neni Jackass. Jak se řeklo ve filmu. Akce v jackassu jsou udělané tak, aby se posrali ale věci dělaný v Nitru musejí vyjít, jináč člověk, kterej je dělá zemře. Naprosto úžasný scény. Koukám i na seriál a tohle se mu v pohodě vyrovná. Možná to je ještě lepší. Úžasnej film, kterej musíte vidět, jestli máte rádi adrenalin a všecko kolem toho. Teď mě nejvíc sere, že jsem nebyl na Nitro cirkus live tady v Praze. A bude mě to srát asi ještě hodně dlouho. Aspon u tohodle film ujsem si to trochu vynahradil. Doporučuju.

plakát

Norman a duchové (2012) 

Škoda nevyužitého potenciálu. Mě osobně se vůbec nelíbilo zpracování. V době, kdy jsou k dipozici skvělé animace nechápu, proč se přiklonili k takovéto zastaralé plastelínové animaci.Je to více práce a vypadá to ohodně hůř než normální animovaný film. 3D mi tady přijde naprosto zbytečné. Předvídatelné postavy, které se ale do tohohle filmu hodí. Občas mi to připomělo Scoobyho bez Scoobyho. Máme tu malého tlouštíka, blbýho steroiďáka, vypatlanou blondýnu a šmejda, kterej všechny šikanuje a hraje si na borce a samozřejmě hlavního hrdinu, kterej neni oblíbenej a všichni jim opovrhujou. To už tu bylo stokrát, ale u tohohle animáku potěší odkazy na hororové filmy a pár vtipnejch scének se zombíkama. K tomu si přidejte typickej happy end, kdy hlavní hrdina zachrání celej svět a máme tu průměrnej animovanej film, kterej nijak nevyčuhuje a strašně zklamal mé očekávání. Takových možností a oni se zmůžou jen na čistý průměr. Je to škoda. 60%