Reklama

Reklama

VOD (1)

Normanovi je jedenáct let, rád se dívá na horory, a hlavně je obdařen "šestým smyslem" - vidí mrtvé lidi. Může si povídat třeba s dávnou zesnulou babičkou. Jeho zvláštní schopnost ho vyčleňuje ze společnosti, která ho považuje za podivína a dává mu to dost často najevo. To se ale brzy změní. Na jeho městečko zaútočí zlá čarodějnice a sedm oživlých mrtvol, které ji před 200 lety poslaly na oprátku a ona je za to proklela. A právě Norman je tím jediným, kdo tomu může zabránit a vrátit věci do starých kolejí. Jak to ale udělat, když absolutně netuší, o co jde? (TV Nova)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (292)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Pre mňa sklamanie roka 2012, až niekde za polkou to začalo byť konečne viacej zaujímavé a upútalo to moju pozornosť... bohužiaľ nedopomohli k tomu ani moji obľúbení zombies ani rozkošný burtík, ani odkaz na milovaného Jasona Voorheesa, ani dievča čo vyzeralo ako zo Silent hill a ani môj veľmi obľúbený štýl animácie....3* bohužiaľ. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Pověsíme ho - Nemůžeme ho pověsit, je 21.století - Tak ho upálíme.  U tohoto infantilního strašidýlka se nemůžu rozhodnout v hodnocení, ale hrstka podobných hlášek, občasná ulitlá atmosféra a (možná hlavně) závěrečný nenápadný  comming out  (už tak dostatečně vtipného) homosexuála už v deset let animáku (!!) ho přece jen povznáší k lehkému nadprůměru i bonusové čtvrté hvězdě.  Nějak mi to ve své době v doznívajícím boomu animáků uniklo, ale je to zajímavé, byť ta vážná duchářská linka mě tolik nebrala (i když měla svou myšlenku). Ale dobré vedlejší postavy (Otec),Norman poctivě vidí duchy.... a jo, dobrá blbinka. Víte, že byl nedávno Halloween? Doufám, že byl požehnaný. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tím čo sa páčil tento film tak radšej nečítajte.Po prvých 20 minútach čistý odpad,potom mal par svetlých momentov tak som chcel dat 2*aspoň za neodbytnosť Normana a za snahu.Ale ten koniec,keď kopírovali Resident Evil konkrétne červenú kráľovnú,tak to bola fraška.No a čo keď sa to páčilo deťom,ale ja dávam hodnotenie a mňa to znechutilo a nie potešilo.Kreslená paródia na viacero hororov, totálne nezaujímavý film plný absurdít a z veľmi škaredými a nezaujímavými postavami.V top 10 mojich naj filmov mam Mŕtva nevesta Tima Burtona tak som čakal že to bude podobné,ale nedočkal som sa škoda. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Strašné postavy. Nevadí mi ani tak tento druh animace, ale ty postavičky vypadaly naprosto otřesně, zvláště ta matka nebo učitelka. Naprosté zrůdy, neměly si moc co zadat s těmi opravdovými zombíky teda. První polovina filmu nuda, pak to začalo být místy vtipné, jako scénka s chlápkem, co čekal s děsem v očích, že mu nestihnou spadnout chipsy z automatu, než bude muset utíkat před zombíky....nakonec utekl, ale vzápětí se vrátil spolu s řevem pro spadlé chipsy:D, ale ani tak ten film nemá na víc jak 2*. "Napadlo mě, že bysme mohli někdy zajít do kina, ale ne na horor. - To z ní skvěle, Katty. Určitě si zamiluješ mýho kluka, on totiž miluje slaďáky.":D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tieto filmečky od LAIKI mi začínajú chutiť viac, ako tie dnešné predražené CGI animáky, hlavne vďaka svojej ( relatívnej ) realistickosti. Tie postavičky majú viac života a na môj vek aj všeobecne viac zaberá takýto druh animácie ( hlavne kvôli mašinám vo svojom obore, akými boli Ray Harryhausen či Karel Zeman ). Do toho primiešané skvelé hlášky, odvážne scény ( teda na detský film ) a výborná atmosféra. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (9)

  • 7 prokletých zombie nese jména Judge Hopkins, Eben Hardwick, Thaddeus Blackton, Lemuel Spalding, Amelia Wilcot, Goodie Temper a Wile London. (Dr Lizal)
  • Během posledních několika týdnů před premiérou rozeslal Laika 49 balíčků 49 osobám, včetně Neila Gaimana nebo Kevina Smitha. Každé balení se skládalo z dřevěné bedny plné špinavé hmoty, kterou se příjemci museli prokopat až k jednomu ze 7 prokletých zombíků. Ti sebou nesli veškeré informace o filmu. (Dr Lizal)
  • Tvůrci filmu v čele se scenáristou Chrisem Butlerem vydali podle filmu i stejnojmennou knihu. (Terva)

Související novinky

Po Škatulácích se vydáme do Japonska

Po Škatulácích se vydáme do Japonska

26.12.2014

Studio LAIKA, jež se soustředí na mizící umění stop-motion animace, nám zatím nadělilo tři celovečeráky. Koralína, Norman a duchové i Škatuláci měli úspěch u diváků i u kritiků, není tedy divu, že v… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama