Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Co říct k přátelům, aby to už nebylo po 150-tý to samý? Geniální seriál na který se mohu dívat kdykoli. Snad není epizody, která by mě nerozesmála. Vítězí ale ta, kdy Rosse říká, že kondomy nejsou 100% spolehlivé a Joye vytáhne ty kondomy a začne studovat příbalový leták. Ten jeho výraz, koho by nerozesmál?

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Tomáš Töpfer má užasnou roli, která není ani kladná ani záporná a hraje ji úplně úžasně. Když se k tomu přidá atmosféra doby první republiky, příběhy, které mají spád a herecké umění Ivana Trojana vznikne skvost mezi českými seriály. A v době nekonečných Ulic, Ordinací v růžový zahradě docela dobré osvěžení a ujištění, že se i u nás ještě točí normální seriály.

Dr. House

Dr. House (2004)

No kdo se může rovnat doktoru Housovi? Takového kulhajícího blázna bych někdy docela ráda i potkala, ale teda nevím, jestli bych ho nechala, aby mě léčil. No to jsem odbočila. Je to svižný, optimistický seriál, u kterého se dá odpočinout a zasmát, co víc si přát?

Zdivočelá země

Zdivočelá země (1997)

Na české podmínky velmi dobrý seriál. Je smutný a tak se každému nemusí líbit. Je to takové zmapování naší neblahé historie.

Bylo nás pět

Bylo nás pět (1994)

Kdo by neznal Petra Bajzu? Dokonale zpracovaná knižní předloha. A pan Bajza v podání Oldřicha Navrátila. Prostě úžasné.

F. L. Věk

F. L. Věk (1970)

K tomuto seriálu mě dohnala lenost. Do školy jsme měli přečíst knižní předlohu a když jsem viděla, jak je tlustá, raději jsem šáhla po seriálu. Čekala jsem nudu a místo toho jsem dostala nádherný seriál, který pokud běží v televizi nevynechám jediný díl. Pěkně zmapované období obrozenců.

My z Kačerova

My z Kačerova (1987)

Kdo by je neznal? Ještě teď se musím smát tomu, jak jsem v sobotu ráno vstávala, abych je stihla. Škoda, že dnes už v televizi tak často nejsou. Byla by to příjemná změna. A nejhorší je, že můj 8 letý bratr už kačery pomalu nezná. :-(

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Dlouho jsem se tomuto seriálu vyhýbala, ale byla to chyba. Jeden z nejlepších seriálů současnosti - konečně někoho napadlo vytvořit seriál z univerzitního prostředí s inteligentním humorem. Třeba i někoho "dostane" ke krásám přírodních věd, bylo by to úžasné.

Cirkus Humberto

Cirkus Humberto (1988)

Kdo by neznal tento seriál, je u mě úplný televizní neznalec. Přemýšlím, kolikrát jsem ho viděla. Už se ani nemohu dopočítat, když ho dávají pomalu každý rok. Ale kdo by se nepodíval rád na zvířata, nějakou tu akrobaci a k tomu ještě porci úžasných životních osudů?

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Dodnes nevím jestli vlastně Francisovi s manželkou fandím, nebo ne. Každopádně vím, že mi při každém díle přechází mráz po zádech a s nadšením očekávám, jak se z jednotlivých problémů dostanou. Jedná se o surový "kurz" politiky, kde se vlastně vše točí kolem vlivu, který tento manželský pár chce mít a daří se mu prosadit. Osobně bych tento seriál nazvala pokračováním Machiavelliho Vladaře, snad to není ode mě moc troufalé, ale beru to tak.