Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Strašně utahaný film....

plakát

Mrazivá pomsta (2019) 

50 %......Za ten konec by si film zasloužil odpad, ale jelikož me připadá že filmy hodnotím až moc negativně, tak 3* je opravdu maximum co této splácanině mohu dát. Přitom potenciál film měl, ale veze se na současné vlně trapného humoru za každou cenu. Připadá mi že si dnešní tvůrci myslí o divácích, že jsou hlupáci co chtejí konzumovat film bez emocí a atmosféry.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) odpad!

Stojí tohle za komentář? Bohužel pokračující trend, kdy v každém kdysi vážném typu filmu musí být alespoň 20 rádoby vtipných hlášek pokračuje a asi to už budem časem standard. Naprosto nudná, nepřehledná zápletka, kde to nezachraňují ani postavy a už vůbec ne predátoří čoklové, nebo 3,5 metrový predátor....ach jo. Zkrátka a dobře se už jen modlíte, aby film skončil. Nechoďte na to:-(

plakát

Oklamaný (2017) 

Film je nádhernou ukázkou boje osamocených mladých žen o přízeň zraněného vojáka, často až s prvky lehké komedie. Bohužel to pro mě zkazí trochu špatný závěr - pro někoho možná detail, ale aby člověk zemřel po otravě hub během jedné minuty mi přišlo nelogické (nejtěžší otrava vochomůrkou zelenou trvá po pozření do smrti kolem 12 hodin). Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdami.

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

Serie má sestupnou tendenci - vše odehrává defacto v komorní atmosféře základny lidí a opic a protože je stopáž taková jaká je, tak to brzy začne ukrutně nudit! Nečekejte žádné překvapení nebo nějakou zajímavost - celý příběh je vysvetlem v pár titulkách na začátku a film je vlastne jen epizodou a to ne moc záživnou. Vždyt by stačila jedna malá atomovka a bylo by po opicích ...a po filmu! (škoda) Ps. po chvilce mě už začala štvát i ta mluvicí rádoby vtipná opice v bundě - a v kině jsem asi nebyl sám protože se nikdo jejím stále se opakujícím gegům nesmál.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Bohužel už tomu chybí nápad a překvapení. Stává se z toho bezduchá mlátička a obávám se že pokud bude trojka tak to bude ještě horší. Podobnou sestupnou tendenci měli i Postradatelní.

plakát

Mlčení (2016) 

Z filmu hezky vyplývá proč jsou Japonci tam kde ted jsou - nenechali si vnutit víru. A udělali dobře....

plakát

Noční zvířata (2016) 

Po promítačce bych tomu dal 4 ale ráno už mám jiný názor. Asi za to může dojem z toho absurdního umění a postava policisty, která mi přišla až moc účelová....

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

2,5 hvězdy, totální tuctovka....Jako válečný film bych tomu dal sotva 2 hvězdy, ale paradoxne se mi víc libila ta část před skutečným bojem a zapojením do války. Od té doby to totiž byla jen propagandistická nalejvárna!

plakát

Příchozí (2016) 

Nic překvapivého v tomto filmu není, podobné věci už jsme videli v různým modifikacích v jiných scifi. Mám takový pocit že scenáristům dochází inspirace, anebo se točí už tak velké množství filmů, že nic nového už nelze natočit. Film me tak zaujal, že si ani nepamatuji jak pořádně skončil. Na Intestellar to rozhodně nemá....