Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (162)

plakát

Jak přicházejí sny (1998) 

Hodně barevné, neobvyklé, leč předvídatelné téma rodinných tragédií, bolesti a lásky.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Dostál pověsti předcházející dílo, šup sem s druhým dílem!

plakát

Jana Eyrová (1972) (seriál) 

Snad nejkrásnější verze slavného díla (a že jich je požehnaně). Oba hlavní představitelé jsou uvěřitelní, právem se řadí k tv klasice. Silná slova, ale ještě silnější vypůjčené verše V. Huga (/=alterace, protože bylo řečeno při dvou příležitostech): Proč, nemáte-li mi co říci se držíte mne dál pod paží / držíval jste mne za paži Proč mámíte mě dál svou lící / vábil jste mne svojí lící Když dech i králům vyráží Proč, jestliže mě nechápete Mi vkládáte dlaň do dlaní / Jste vložil mou dlaň do vaší Pro jiného Váš úsměv kvete Za našich smutných setkání / Mně však jen hořkost přináší Proč, stojíme-li na rozcestí / Proč zdržel jste mne na rozcestí se dálé stýkat musíme / Když spolu stejně nesmíme Jste moje bolest, jste mé štěstí / Byl jste má bolest, i mé štěstí Váš pohled pálí v duši mé. (verše V. Huga, překlad Kopta)

plakát

Jerusalem (1996) 

Dle romanu Selmy Lagerlöf.

plakát

Jidášův polibek (1998) 

Tuna známých tváří, zprvu dobré tempo, pak se to utopí. Pár dobrých hlášek, "lahodný" přízvuk, ale jednoznačně nejlepší ET!!! Well, fuck me sideways = hlášky padaly z Rickmana!

plakát

Jízlivě tvůj (2013) (seriál) 

První díl má na webu smíšené reakce - bud absolut ok či naopak ne a trochu zklamání, přesto tomu chtějí dát šanci co se v dalších dílech urodí. Derek je skvělý!!!, Ian někdy až moc teatrální ale docela to strhává na sebe (na natáčení měl nejvíce ovací a smíchu, i pro krásné klopýtání vtextu, přeřeky, zapomínání, atd, ale hrají odlišné charaktery, tedy k Freddiemu to patří 8-). Snad se taky dočkáme momentů, kdy Stuart pěkně zpraží Freddieho, nejen jeho jízlivých tichých poznámek, jinak byto bylo skoro jednostranné! Zbytek osazenstva spíš do kupy k ústřední dvojici. Přesto spontánní smích! "She speaks! Shit!" = Keep it comin´ = Čekat týden, chjo. / 1.ep. online :http://www.putlocker.com/file/E4FCADDAC58905B7# nebo http://www.youtube.com/watch?v=kivg7VqOZMc /2.ep. NAPROSTO ÚŽASNÁ (aneb potvrdilo se, co psali diváci z natáčení!) http://www.youtube.com/watch?v=D_qE0OQrxi4 Pokud si udrží latku, přihodím i hvězdu. A o Vánocích Christmas special 8-)

plakát

Jsem s tebou (2003) 

Tak je to předvídatelné, je to vtipněsladké, a Craig někde říkal že všechny jeho filmy jsou o tom samém - vykoupení, tedy zde napsal, režíroval, hrál, od alkoholu k dceři, lehce kořeněné aneb Craigův rukopis jasně čitelný. U mě vyhrála lama a hlavně rockový děda! P.S.: na YT dostupné i s komentářem, tedy tam se lze dozvědět že Craig měl v průběhu natáčení nehodu, i sešitý a omráčený hrál, sic rukou nepohyboval.

plakát

Kauzy podle Kate (2011) (seriál) 

Nový, svižný seriál z právnického prostředí, přesněji řečeno hlavní postava je mediátorka, moderního střihu. Energická, stále v pohybu ve spárech běhu událostí. Pomocnou ruku má ve svém vtipně glosujícím asistentovi, a bývalém manželovi/občasném sexuálním partnerovi, právníku u návladního. Nedávno jí umřel otec, musí se potýkat s "macechou", která vede onu firmu; má pohodového bratra. Významnou roli hraje lokace - San Francisco a vše, co nabízí, tedy nejen profláklé tram z kopce, a krásné pobřeží. Většinou začínáme probuzením na lodi a úprkem s kafem do práce. Střihové, dějově-konverzační, vizuelně atraktivní. Taková modernější Ally McBeal avšak s úspornějším počtem postav. A možná přijde i strejda RDA 8-) /=poprvé se má objevit v ep. 5, poté 8 a 10., počet ep. S1 zredukován z 13 na 10, tj. kolik lidí se na tento seriál dívá/začalo původně dívat jen kvůli němu, což? 8-)/ Ep. jsou zřejmě vysílány v jiném pořadí, prot. dějová linka s vůlí má trochu mezery. A producenti a strategie seriálu asi staví na tom, že lidi chtějí vidět RDA, proto ep. s ním upozadili, aby byla sledovanost. RDA 3 min. v 5. epizodě, klasické "Nope". Snad se rozmluví... prý bude tajuplná, zástupná role otce. 8-) Tak 10 ep. uvidíme co nám namíchají.