Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (6)

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Opět se sešel rok s rokem a máme tu novou štědrovečerní pohádku. Nebylo to špatné. Při některých hláškách jsem se docela zasmál a ani jednou jsem neodešel na cigáro. To znamená, že jsem nechtěl o nic přijít a vydržel u televize celých 92 minut. Vyzdvihnul bych výkon Terezy Ramba Voříškové. Asi jsem ji v podobně rozjásané roli ještě neviděl. 4 hvězdy.

plakát

Čundr v Africe - Epizoda 2 (2020) (epizoda) 

Druhý díl byl určitě lepší než první. Chybí mi tam trošku víc humoru a díly by mohly být delší, aby se do nich víc vešlo, ale baví mě to.

plakát

Děvčátko z venkova (1937) 

Za mě asi nejslabší film s Věrou Ferbasovou v hlavní roli. Humor velmi laciný a zápletka předvídatelná.

plakát

Čundr v Africe - Epizoda 1 (2020) (epizoda) 

U předešlého cestopisu z dílny Prima Cool "Do pryč z tadyma" jsem kritizoval opravdu neskutečně trapný smysl pro humor autorů a v půlce druhého dílu jsem tomuto projektu dal sbohem. Tady mi naopak jakýkoliv humor schází. Nicméně Čundr v Africe je o dost více koukatelný. Můžeme zde vidět nádherné záběry z dronu, vypravěč se dá poslouchat a něco se od něho i dozvíme. Škoda jen, že se toho do jednoho dílu nevešlo přeci jen o trochu více. Prvnímu dílu dávám tři hvězdy a rád se podívám na další.

plakát

Do pryč z tadyma - ¡Sbohem, Patagonie! (2020) (epizoda) 

Humor těchto pánů(byť jsou približně v mém věku) mi absolutně nesedí. Jejich parodické výlevy nejspíš budou pobírat jen jejich nejbližší přátelé. Mě to přišlo neskutečně trapné a tato epizoda byla také poslední, s kterou jsem se trápil. S pány Liškou a Revaiem se toto vůbec nedá srovnat. To bylo o x levelů vejš. Dávám 1 hvězdu za tu nádhernou krajinu.