Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (47)

plakát

Klub rváčů (1999) 

Absolutně nechápu, jak může mít tento film tak vysoké hodnocení, obdobně jako to nechápu u filmu Big Lebowski....

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

O něco málo lepší než Síla se probouzí, každopádně výsledek ope tstojí za starou belu...opet vykradacka starých epizod, scény, které mají potenciál, jsou nakonec úplně dojebany, o postavách ani nemluvim. Chápu, že se to nedá porovnávat se starými dily, to ani nejde, ale jako nevykladajte mi, že se to nedá udělat lip. Jak je možný, že seriál Klonove války, který běží na kanálu pro děti, je stokrát lepší než tohle?

plakát

Deadpool (2016) 

Skončilo to tak jak napověděl trailer...víc snad ani není třeba dodat...Ant-Man a Strážci galaxie jsou daleko lepší....

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

No, tak za sebe musím říct, že jsem si od toho sliboval víc....celé mi to přišlo jako věc, postavená pouze na úspěchu předchozích dílů...po půl hodině koukání vás napadne jediná věc: "Neviděl jsem tohle já už někde?". Vím, že času na to bylo málo, ale SAKRA, tohle je výsledek? Jedinou příjemnou věcí je Daisy Ridley a souboj se světelnými meči....kde sakra vyhrabali toho herce, který hraje Kylo Rena? A co teprve ten gestapáckej důstojník impéria? Fakt moc nevím, co to mělo být...jistě...koho překvapí, že nejlepší scény jsou s X-Wingy...ale dál? Nic....žádný posun....jako pokud by to nenavazovalo na předchozí díly, hodnotím asi kladněji...ale vzhledem k tomu, že se to táhne na předchozí trilogii jako nudle u nosu, dávám míň...ale furt to jsou Star Wars...jo a .C-3PO s červenou rukou...WTF? Nebo Lukeův světelný meč, který byl zničen? Aha, vlastně nějakým záhadným způsobem nebyl....

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Malinko lepší než první část, ale i tak slabé....nečetl jsem sice knížku, ale dle mého šlo o jasný, lehce předvídatelný konec, doplněný trapnými dialogy a naprosto zbytečnými scénami. Absolutně nechápu rozdělení posledního dílu na dvě části a to i přesto, že jsem příznivce rozdělování finálních částí (Harry Potter a klidně i u Hobita bych to bral). No, přečtu si knihy, o tom žádná, ale teda tohle mi vážně. Jak by řekl Cimrman: "Bylo to hezký, ale že bych to musel vidět 2x...."

plakát

Roger Waters: The Wall (2014) 

Neskutečná podívaná! I když je fakt, že v konečných titulkách měli chybu...paní narozena v roce 1855 v Československu je blbost...ale to je detail :)

plakát

Gravitace (2013) 

Tak co se týká efektů, zaručeně paráda....takhle pěkně zabrat vesmír a vlastně celkově přiblížit práci kosmonatů ve vesmíru se podařilo výborně...jinak teda až ty spící dialogy mezi Georgem a Sandrou...no....kvůli tomu o hvězdičku míň....