Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (60)

plakát

Anděl Páně (2005) 

Na druhé či třetí shlédnutí to nebylo již tak hrozné jako na poprvé, ale rozhodně dvojka je lepší.

plakát

Anthropoid (2016) 

Celkově trochu zklamání. Daleko lepší Atentát z roku 1964.

plakát

Azur a Asmar (2006) odpad!

Jděte už s tím multikulti někam a nekrmte tím i malé děti!!!STOP DEBILNÍ PROPAGACI!!!!

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Vtipné, originální, a ještě k tomu ta dětská osudová láska? k tomu není co dodat....

plakát

Bába z ledu (2017) 

Úžasný film, který patří do této doby, přesně odhadl současné problémy. Konečně něco o normálních lidech, kteří umějí žit a radovat se, bez konzumu a ostatních blbostí. Vynikající Zuzana Kronerová.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Krásná Petra Hřebíčková a milá, příjemná komedie, která pohladí po duši. Nic extra jsem nečekala, ale byla jsem moc spokojená.

plakát

Bídníci (2012) 

Docela se mi to líbilo, nějak jsem nezaznamenala že jdu na muzikál, tak jsem byla celkem překvapená:-)Trošku se to vleklo a zpívalo se na můj vkus až moc, ale zanechalo to ve mně silný vnitřní pocit, když jsem odcházela z kina. Možná to je i tím v jaké době se nacházíme a co nás ještě v blízké době čeká.

plakát

Bolero (2004) 

Nechápu proč zrovna tento film má tak nízké hodnocení. Naopak mě to přišlo výborný, mrazivý, beroucí dech. Výborná kamera a vynikající hudba to akorát podtrhovala. Myslím, že i herecké výkony byly výborné, co filmu chybělo bylo na akčnosti, ale to mě vůbec nevadilo, naopak. Zpracování bylo neobvyklé a jiné. Film poukazoval na problematiku spratků z dobrych rodin , což si myslim že fakt sedlo do dnešní doby.

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

Ja mám tenhle film moc ráda, je to vtipná podívaná. Herecké výkony jsou poněkud slabší, ale to se dá odpustit. Je to můj nejoblíbenější dětský film, a stále jím zůstává.

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Pěkný seriál, který měl šmrnc, nechyběla akce, napětí, jen ten konec mohl být lepší. A také mínus za "neodolatelného" Řezníčka, kterému všechny ženy hned skočily do postele.