Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (442)

plakát

Falcon a Winter Soldier (2021) (seriál) 

O chlup lepší než Wandavison, která dost přepálila stopáž. Pro tenhle seriál Marvelu hraje ve prospěch hlavně ústřední dvojce. Ta přinesla feel good buddy movie feeling. Naopak horší je to se záporákama, kterého ztělesňuje nezajímavá holčina, za což může scénář.

plakát

Hvězdná brána - Záminka (2000) (epizoda) 

Soudní epizody obvykle řadím mezi fillery, ale tentokrat si vzali na paškál zajímavou otázku - komu patří tělo, které si přivlastnil Guald.

plakát

Hvězdná brána - Jiný náhled (1999) (epizoda) 

Tyhle epizody absolutně nikam nevedou, ale kvůli návratu Kowalskiho jsem tuhle konkrétní vzal na milost.

plakát

Hvězdná brána - Svatý kámen (1998) (epizoda) 

Interakce Maybourna, Oneila a Tielka k nezaplacení. Velký osvěžení od dílů, co se odehrávají buď na cizí planetě, nebo na základně. Navíc velmi zajímavej nápad s ukradenou druhou bránou, zatímco hrozí zánik cizí planety. Je to navíc skvělá ukázka toho, že Hvezdna brána přesahuje do politiky světa.

plakát

Hvězdná brána - Osamění (1998) (epizoda) 

I na Hvězdnou bránu funguje osvědčený trik starých mudrů "Vypnout a zapnout"!!!

plakát

Hvězdná brána - Cor-Ai (1998) (epizoda) 

Soudní díl musí být snad v každém seriálu, ale SG si ho mohla odpustit. Alespoň se tu inteligentně poukázalo na to, že brát s sebou na výpravy na jiné planety někoho, kdo je pomáhal zotročovat, není úplně chytrý nápad.

plakát

Hvězdná brána - Oheň a voda (1997) (epizoda) 

Vlastně hodně zajimavý díl s uvězněným Danielem, který si má vzpomenout. Bohužel až moc času se věnuje truchlícím členům SG1 místo zajímavého mimozemšťana a jeho historii.

plakát

Hvězdná brána - Jepičí život (1997) (epizoda) 

Planeta, kde lidé žijí jen sto dní, je bezva koncept, ale tahle epizoda h má až moc nepromyšlený. No a jak se nakonec vypořádali se zestárýlm ONeilem? Cartrová to zachraňuje jednou větou se smyšleným důvodem, že se brzy vráti do normálu. Škoda škoda.