Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Čarodějky

Čarodějky (1998)

Chápu lidi, kteří tomuto seriálu nepřijdou na chuť, není to šálek kávy pro každého, ale kdo má rád filmy nebo seriály o lidech s nadpřirozenými schopnosti, tak se na to rád podívá. Já s tímhle seriálem vyrůstala. Podle mě nejpovedenější a zároveň moje nejoblíbenější série jsou 3. a 4., ale přes to, seriál Čarodějky miluji jako celek a je mi jedno na jaký díl se právě dívám. Když mi bylo tak třináct, začala jsem si s kamarádkami dělat "Knihu Stínů", kterou mám v šuplíku schovanou do teď. :) Občas, když mám náladu, pustím si nějaký díl, prolistuji si Knihu Stínů a zavzpomínám si na dětství, kdy jsem si s kamarádkami jako desetiletá na mocné čarodějky hrála....:))))

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

"It was LEGEND....wair for it....DARY! LEGENDARY!" známá hláška Barneyho Stinsona, která mě nikdy neomrzí. Úžasný, vtipný, skvělý, brilantní, LEGENDÁRNÍ seriál.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Co k tomuto seriálu říci? Myslím, že 91% hodnocení a titul 9. nejlepší a 3. nejoblíbenější seriál mluví za vše. Okouzlující, vtipný, naučný seriál, který vás vždy něčím překvapí. Legendární Sheldon Cooper, výstřední Howard Wolowitz, s ženami nemluvící Rajesh Koothrappali, ze skupiny nejnormálnější Leonard Hofstadter a půbavná servírka/herečka Penny vás vždy pobaví a donutí vás vracet se neustále k tomuto seriálu.

V jako Victoria

V jako Victoria (2010)

K nám se ještě tento seriál nedostal, ale já si ho oblíbila i na Youtube v originálním znění. Není to seriál, který by mě zrovna nějak rozesmíval, ale oblíbila jsem si ho hlavně díky hudbě, originálním postavám a příjemnému obsazení..:))))

Přátelé

Přátelé (1994)

Úžasný seriál, který vždy pobaví...Když jsem doma a nevím, co si pustit, šáhnu po Přátelích, je jedno po jaké sérii, a nenudím se, protože touhle partičkou to prostě nejde.. :)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Senzační britský seriál. Když jsem viděla na Čt2 první díl, dost jsem se nasmála. U pár pozdějších dílů jsem dokonce i slzela smíchy. Opravdu doporučuji. Pokud se chcete zasmát, pusťte si Ajťáky...:))))) :D PS: Doporučuji v originálním znění...:) Nadabovaný to není ono..:D