Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Láska podle předlohy (2007) 

Jsem okouzlena, okouzlena filmem, jeho atmosférou, hudbou, tématem, postavami a i nesmrtelnou Jane Austenovou. Mám chuť být součástí takového malého knižního spolku a číst a debatovat a znovu číst. Jdu se na to podívat ještě jednou. :)

plakát

Vrtěti ženou (2011) 

Vskutku roztomilá a úsměvná romantická komedie, která od začátku až do konce poklidně plyne. Paráda :)

plakát

Hunger Games (2012) 

Odcházela jsem z kina bez dechu. Film mě několikrát dovedl k slzám ale i k úsměvu. Námět, scénář, kostýmy, prostředí, to všechno a mnohem víc mě prostě nadchlo a myslím, že bych na to šla do kina klidně podruhé. Nebudu šetřit chválou, film prostě stál za jedničku (možná i proto, že jsem nečetla knihu, podle které je natočen? To můžu jen hádat :) ).

plakát

Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (1991) (TV film) 

S touhle pohádkou jsem vyrůstala, a i když uplynula už pěkná řádka let, uchvacuje mě hudbou ale i příběhem stejně, jako mě uchvacovala coby malou holčičku, co touží po tom stát se velkou bojovnicí. :)

plakát

Juno (2007) 

Nebudu šetřit 5 hvězdičkama. Skvělý soundtrack, skvělé obsazení, složitá situace, ale ta lehkost a upřímnost s jakou to Juno řeší je dokonalá. Film plyne jako voda v řece a já se s radostí a klidem v duši nechala vést. Ten film jsem si zamilovala. :)

plakát

Základ rodiny (2005) 

Not my thing.. Synáček si domů na Vánoce přivede slečnu, kterou celá rodina nesnáší, ona se marně snaží zapadnout, až to nakonec vzdá a zavolá si napomoc svou mladší sestru, kterou si na první pohled všichni oblíbí. Máma rodiny je nemocná, jeden syn gay, druhý balí onu nenáviděnou přítelkyni svého bratra, a ten zas miluje její sestru. Mezitím vznikají různé konflikty, kdy se má divák smát nebo plakat. Taky jste zmatení? Jediné štěstí, že je tam pár opravdu vtipných momentů a moc příjemná herecká sestava, jinak bych šla s hodnocením níž. Tři mínus!

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Nemůžu si pomoct, ale mně se to prostě líbí. Přestože se Američani opičí po Lásce nebeské, na kterou nedám dopustit, tenhle film si mě získal a to právě svou bezelstností, příjemným tempem a upřímností. I když jsem na půl filmu koukala skepticky (Svátek Sv. Valentýna a davové šílenství "milujme se a množme se"? Děkuji pěkně), neubránila jsem se úsměvu a lá měsíček na hnoji. Vtipných momentů bylo dost, láska všude, kam oko dohlédne, sem tam nějaká postelová scénka a ani rozchod nechyběl, soundtrack se dá poslouchat a mladší i starší hollywoodské hvězdičky ve filmu skutečně září. Funguje to. :)

plakát

Kámoš k pohledání (2009) 

Čekala jsem trochu víc. Chyběla mi tam pořádná zápletka, výběr herců mi nepřišel moc vhodný, soundtrack trošku tuctový, dohromady je to ale film působící velmi mile a příjemně, na deštivé nedělní dopoledne ideální volba. Podruhé si ho ale nejspíš nepustím. Mimochodem - dabing filmu skutečně nesluší.

plakát

Hlavně nezávazně (2011) 

Slabší.. Nebýt Natalie, s hodnocením bych šla ještě níž. Troška romantiky, hodně sexu a happy-end, který u srdíčka nijak nezahřeje. Znovu si to nepustím..