Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (118)

plakát

Děti moje (2011) 

Silný příběh (postavené podobně jako ve filmu Je to i můj život), který se odehrává na Hawaii. Už si nemyslím, že Hawaii je ráj... I přestože to bylo depresivní snímek o ztrátě člověka (s trochou naděje), film měl své kouzlo. Možná je to Georgem Clooneym, možná Shailene Woodley. Zaujaly mě hlavně dvě scénky: jedna, kdy zcela zoufalý Matt King koukal do prázdna a do toho znělo jódlování-takhle si představuju zoufalství..:D a druhá, která byla poslední, kde naši tři hrdinové přikrytí dekou ujídali zmrzliny na gauči.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Film podle novela Christphera Priesta (1995). Myslím si, že nejde zcela vysvětlit, proč je to tak dokonalé. Byla jsem uchvácená kostýmy, skvělou stylizací viktoriánské doby a zakomponování Nikoly Tesly. Nolanovi se povedlo natočit film o rivalitě, který je taky shodou okolností o kouzelnících a zároveň vysvětluje pojmy "příslib" "zvrat" a "vrchol- PRESTIGE". Cílem Nolana je v nás divácích odcházet od filmu s různými myšlenky. A nejednou se mu to podařilo. Souhlasím s Christianem Balem, že si nevystačíte s jedním zkouknutím filmu.

plakát

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009) 

,, Faster and faster"...Pomalé přírodní záběry, které mají svůj význam a pečlivý výběr slov- v tom je to tak dobré.

plakát

Druhá nebo první (1998) 

Na mě až moc všeho. Taková slátanina všeho- strašně moc emocí, často to na mě působilo uměle a hlavně jsem se několikrát přistihla přitom, jak koukám na stopáž se slovy " Kdy už to skončí? " 3 hvězdy za některé povedné scénky a roztomilého Liama Aikena..:)

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Myslim, že se budu opakovat,ale stejně... Jedná se o opravdu nádherný film, který stojí za to vidět!!

plakát

Faust (1926) 

Viděno v Bio Oku s živým hudebním doprovodem! Neuvěřitelné!

plakát

Fighter (2010) 

Krásné drama. Miluju příběhy dle skutečných událostí a toto je jeden z filmů, který je právem oceněn. Drogy, box a rodina- skvěle propojené a scénky z dětství to oživovaly. Velmi povedený snímek :)

plakát

Forrest Gump (1994) 

Dokonalé, dokonalé, dokonalé! Naprosto jsem se zamilovala do soundtracku a nikdy nezapomenu na scénky plné naděje, které mě nabíjí i do teď. Stále mi zní v hlavě... ,, Moje máma vždycky říkala..." a ,, Moje máma vždycky říkala, život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co okusíš" málokdy to říkám, ale tohle je dabing, který se mi líbil. Originál samozdřejmě ještě lepší :)