Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (118)

plakát

Amadeus (1984) 

3 hodiny, které jsem nemohla strávit lépe. Nádherná práce Miloše Formana, opravdu se klaním. Stále nemohu uvěřit tomu že to je z 80.let...Kostýmy, divadlo (Stavovské), hudba!, Mozartův smích !!, rivalita mezi Salierim a Mozartem- od začátku do konce se mi to strašně líbilo nemluvě o úžasných hereckých výkonech.Poté co jsme zkoukla film a jsem se šla koukat na film o filmu Amadeus. Takže v podstatě 4 hodiny strávené nad Mozartem :) Skvěléé! Bravo!!

plakát

Čistá duše (2001) 

Nemám slov,... už dlouho se zajímám o schizofrenii (příznaky na Rudolfovovi II.), avšak tento film ve mně vyvolal úžasné pocity.... Russell Crowe a Jennifer Connely jsou nádherný pár a jejich herecký výkon též vynikající s tímže herecký výkon Russella byl výjimečnější a zanechal mnohem větší dojem. Soundtrack nádherný, film mě několikrát dohnal k slzám a tím, že je to film dle skutečné události o to silnější dojem to ve vás zanechá. Výborné!

plakát

Únos (2006) 

Skvělý! Podle mě mnohem lepší než Presto !! :)

plakát

Počátek (2010) 

Nádhera! Další dokonalé dílo mistra Nolana :)) Po prvním shlédnutí jsem pořádně ještě netušila jaká bije, ale po druhém shlédnutí...Slast..:D Jsem moc ráda, že konečně někdo po Satoshi-konovi (odkazuju na Papriku) dokázal výborně zpracovat téma sny. Inception je spíše vnuknutí než počátek...ale to je detail. Hlavní myšlenka toho, že ve snech si nikdo nepamatuje začátek je úchvatné. I to, že sen skončí vždy, když je člověk mrtev...Nechybí mi tam i sem tam vtipné scénky: umírala jse smíchy u hlášky pana Watanabeho, že mu přišlo jednodušší koupit celé letiště..:D Nebo čím Levitt přiměl Page, aby se s ním líbala..:D A ohledně soundtracku nádhera! Stále poslouchám dokola a nemohu se toho nabažit! Zimmer opět nezklamal..:) Jedná se o film u kterého rozhodně nebudete chroupat popcorn(aspoň podle mně), popcorn bude slušně sedět vedle vás a vy nebudete stačit čučet, co všechno se hemží na obrazovce! Ať žije nakopnutí !!!

plakát

Život Davida Galea (2003) 

Nádhera! Ze začátku jsem si řekla, že kombinace Kate Winslet a Kevina Spaceyho se nevyvede. Teď jsem ráda, že jsem se mýlila...Opravdu skvělý! Příběh ženiální!

plakát

Forrest Gump (1994) 

Dokonalé, dokonalé, dokonalé! Naprosto jsem se zamilovala do soundtracku a nikdy nezapomenu na scénky plné naděje, které mě nabíjí i do teď. Stále mi zní v hlavě... ,, Moje máma vždycky říkala..." a ,, Moje máma vždycky říkala, život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co okusíš" málokdy to říkám, ale tohle je dabing, který se mi líbil. Originál samozdřejmě ještě lepší :)

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Myslim, že se budu opakovat,ale stejně... Jedná se o opravdu nádherný film, který stojí za to vidět!!

plakát

Muž odnikud (2010) 

Velmi povedené :) Film dokázal vyvolat strach, nechuť a zalíbení zároveň....to dokáže jen málo filmů..:D