Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (12)

plakát

Lucie 2014 (2014) (koncert) 

na bluray jsem od této kapely čekal jak na smilování boží

plakát

Kiss: Rock the Nation - Live (2005) 

Ikdyž bych si přál nějaký bluray disk, vzhledem ke Stanleyho zpěvu už asi nikdy nic lepšího od KISS nevyjde...

plakát

Mr. Deeds - Náhodný milionář (2002) 

Typicky hollywoodská komedie o nic netušícím týpkovi, kterej zdědí miliony (nebo vlastně miliardy) dolarů. A i když to může působit lacině, zábava je zde na prvním místě. Tohle je přesně role, v který je mi Adam Sandler absolutně nejsympatičtější. Winona a John Turturro jsou takovou třešinkou na dortu. Nenudil jsem se ani minutu a rád se k tomuto snímku vracím

plakát

Rivalové (1996) 

Ikdyž uznávám, že jsem tento film poprvé viděl jako puberťák, při prvním až desátým shlédnutí jsem se nemohl přestat smát. A dodnes ho mám na seznamu svých nejoblíbenějších, ikdyž už na něj nekoukám tak často. Kdo viděl "Golfový sen" a čeká něco podobného bude zklamaný, kdo se chce odreagovat a dobře pobavit volí správně.

plakát

Sestra v akci (1992) 

Tohle mě prostě baví, víc od hudební komedie nečekám. Originální námět, dobrá hudba a skvělý výkon hlavní představitelky. v daném žánru film, který si zaslouží top hodnocení.

plakát

Lucie: Příběh jedný kapely (2016) 

Pokud vás LUCIE zajímá, tak se rozhodně nudit nebudete. Já jako skalní fanda jsem čekal ještě malinko víc, ale tak hlavně že kluci zase hrajou...

plakát

Karate Kid (1984) 

Tak nevím, tři a nebo čtyři? Jako teenager bych dal určitě 4*, dnes už ne, ale pořád je to stará dobrá klasika.

plakát

Kiss (2016) (koncert) 

První oficiální bluray legendárních KISSáků je pro mě obrovským zklamáním. Koncert je oproti běžným vystoupením dost zkrácený, playlist by mohl být lepší a zvuk? Katastrofa! Kytary i bicí potichu, Paulův zpěv se téměř nedá poslouchat. Snad jen písničky co zpívá Gene nejsou špatný, ale jako skalní fanoušek jsem čekal mnohem, mnohem víc.

plakát

Opilí láskou (2002) 

Sandlera mám fakt rád, ale pořád jsem čekal, že přijde něco, co nepřišlo. podle mě má Adam i lepší romantické komedie