Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Poklad mezi westerny! Já osobně tomuto žánru nijak zvlášť neholduju, ovšem toto není klasický western, není to žádné: ..Mý colty jsou proklatě nízko!.. Toto je příběh narvaný láskou i zlobou a to všechno v jednom humorem až po okraj naplněným šálku. No není to skvělé ?? Pro mě rozhodně ANO!

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Emocionálně jeden z nejlepších filmů mého života. Po celou dobu shlížení filmu jsem měl neuvěřitelnou chuť vzít krosnu a vyrazit do neznáma. Přesně tak, jak to udělal Chris (nebo také Alex Supertramp), ovšem po strhujícím, báječně sestříhaném a emocemi narvaném závěru jsem vlastně rád, že sedím doma na prdeli.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Co k tomuto seriálu dodat ?? Je to prostě geniální animák se spoustou báječně vymyšlených postav, kdy každý človíček ve Springfieldu (a že jich je požehnaně) má úplně jiný charakter a tak se v každém novém díle můžeme dočkat něčeho neočekávaného a většinou neuvěřitelně vtipného.V čele všeho zde stojí přihlouplý tlusťoch Homer, zodpovědná matka Marge, šprtka Líza, rošťák každým coulem Bart anebo malá Maggie, která ukazuje, že už není tak malá, jak se zdá .Nutno říci, že žllutá rodinka je skvělá nejen zásluhou našich amerických (ne)přátel, ale také díky skvělému českému dabingu. Á CARAMBA 95% (Bez posledních 2 sérií, které se mi zdály, že se humor prostě někam vytratil, by to bylo 100%)

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Ač Simpsonovi na mém pomyslném žebříčku animovaných komediálních seriálů stále vedou a zřejmě ještě dlouho vést budou, Griffinovi je nezadržitelně dohání svým ostrým, ale přesto ne příliš hrubým humorem. Možná je to 2 posledními, nepříliš povedenými řadami Simpsonů, ale stále častěji raději zapínám televizi právě kvůli tomuto animáku a ne kvůli žluté rodince. 95 %

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Tak tohle je seriál, který nejen v Turecku, ale dokonce i na Slovensku prý láme rekordy ve sledovanosti? Tak to je mi těch lidí, kteří se dokážou pravidelně vracet k televizním obrazovkám a pod návalem "citů" si vzájemně utírat oční víčka, opravdu líto a rozhodně bych se k nim nerad zařadil. ( Mimichodem poprvé za své působení na csfd jsem si položil otázku : Není hodnocení odpad! pro některé filmy příliš dobré?? )

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Pokaždé, když Dexter v neděli na Coolu končí začínám propadat depresi. To mám čekat 7 dní na další díl ?? Nemyslitelné !! Ano, Dexter je přesně ten pořad, který vám nedá spát. A tak pravidelně, každou neděli usedám k televizi, abych si vychutnal kus GENIALITY .Je to jednoduše vynikající detektivní serál, s vynikajícím,ač lehce záporným hrdinou. 99 %

plakát

127 hodin (2010) 

Tak tenhle film mě dostal. Toto skvostné Boylovo dílo je přesně můj šálek kávy a jestli si ode mě nevyslouží 5* hvězd tohle, tak už nic. Já jsem totiž Jamesi Francovi uvěřil absolutně vše. Já jsem totiž zíral co dokáže s tímto velice těžko natočitelným tématem Dany Boyle udělat a já jsem byl jednoduše dojatej, když konečně Aaron našel lidi, řval : HELP ! a pomalu se kácel k zemi. Pro mě super. 95 % A ještě neco, zkuste si tohle pustit poté, co shlídnete film (nejlépe v angličtině) : http://www.youtube.com/watch?v=NerTo86BE9w

plakát

Naděje (2009) (studentský film) 

Dle mého názoru je to v celku povedený, studenstký snímek. Nijak nevyniká, ovšem také nikoho nepohorší. Spíše mě překvapila relativně nízká úroveň hraní jinak velmi kvalitních herců. Jiří Mádl polovinu filmu prokašlal a ani Cibulková s Etzlerem nepředvedli výkon hodný jejich "slávy". Přesto si to zaslouží alespoň ty 2* . Jednu za dobrý nápad. Druhou pak, i když to autor půvdně nezamýšlel, v tomto filmu výborně ukázal, jak dobří herci nemusí vždy znamenat dobrý film.