Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Harry a Meghan - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Překvapuje mě tolik negativních komentářů. Nikdo z nás si neumí představit být na každém kroku sledován novináři. Princezna Diana za to zaplatila životem. Je na každém jak si uspořádá vlastní život a pokud chce někdo soukromý život a ne veřejný, tak bychom to měli respektovat. Nikdo neovlivní to, kde a komu se narodil, ale každý může rozhodnout o vlastním životě.

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Celý film na mě působil naprosto věrohodně. Neuvěřitelné herecké výkony.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Velké zklamání, v podstatě nic nového. Adaptace s Davidem Suchetem pro mě nemá konkurenci. David Suchet je Poirot tělem i duší, toto je jen chabá náhrada. 60%.

plakát

Polednice (2016) 

Vice si film nezaslouzi...

plakát

V.I.P. vraždy (2016) (seriál) 

Castle v prohozenem slozeni. Do skutecneho serialu to ma vsak velmi daleko...

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Dvojice Madl Kucharova v celku nesouroda, nicmene je to presny odraz dnesni doby. Hezke holky leti jen na penize bez ohledu na cokoliv jineho. Davam dvě hvězdy za krasu Tatany Kucharove.

plakát

Láska na vlásku (2014) 

Podle mého názoru pohádka není vůbec špatná, některé kritice vůbec nerozumím. České verzi velmi pomohl dabing, který jistě projev herců velmi pozvedl. Velmi hezké exteriéry. Dávám tři hvězdičky.

plakát

Avengers (2012) 

Film má v celku přijatelné tempo a stále probíhá nějaká akce. Nestane se tedy, že by se divák stihl během filmu nudit. Vizuální stránka filmu moc pěkná, není divu, že byla nominace na oskara. Shrnul bych to jednou větou. Nejlepší film se superhrdiny, který jsem doposud viděl.