Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (400)

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

OBŘÍ ROBOTI JEZDÍ NA OBŘÍCH ROBODINOSAURECH A U TOHO BIJÍ JINÉ OBŘÍ ROBOTY.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Film o lámání německých šifer, ve kterém chybí Tommy Flowers??? Jako film je to opravdu dobré, ale historicky je to blbost. Navíc Turing se nechoval jako autistický pošahanec. Armády blbečků uslintávají jen z toho důvodu, že v tom hraje Cucumberbatch.

plakát

Equalizer (2014) 

Vizuální akčnost je nahrazena efektivitou, praktičností a strohostí, aneb příběh o tom, kterak týpek vymasil bandu mafiánů za pomoci vybavení prodejny Obi.

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) odpad!

Fear Factor ve stylu Zdeňka Trošky. Pazderkové píše scénář asi mezinárodní asociace autistů. Snaží si hrát na drsnou úču, ale spíš to vyznívá jako interpretace masturbační fantazie zapšklého masochisty.

plakát

Jízlivě tvůj (2013) (seriál) 

Sitcom, který mi připadá dobrý. Neuvěřitelné...

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Problém celého seriálu je jeho těžká nevyváženost co se kvality týče. Některé díly jsou výbornou humornou analýzou sociálních vztahů a některé jsou prostě klasický sitcom odpad.

plakát

Dárce (2014) 

Nenásilný, nepříliš akční dystopický scifi film. Je to celé zaměřené spíše na děti a ty z toho asi mnohem lépe pochopí problematiku absolutních totalit než z Equilibria, Mechanického pomeranče nebo Blade runnera. Film má rozumnou stopáž a nenudí. Jeff Bridges hraje ve své oblíbené poloze zpruzeného filosofa a Meryl Streep klasickou železnou lady. Celé to působí nenuceně a klidně, triky solidní, hudba moc pěkná. Still betur den hungrich špílen.

plakát

Kanon (2006) (seriál) 

Zkoušeli mě psychicky rozložit mnozí géniové... Fincher, Darabont, Nolan... Ale skutečně se to povedlo až tomuto nenápadnému anime, které ve mně vyvolalo neuvěřitelně silnou emotivní odezvu. Je to perla mezi anime, která jsem zatím viděl. Asi vůbec nejemotivnější kousek animované filmografie...