Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 211)

plakát

Pašerák (2014) 

S trochu táhlým úvodem a hlavním kurýrem, s lookem duševně méně svěžího jedince. To jsou však jediné dvě slabiny tohohle napínáku, kde ceý svět stojí na tom jak udržet stolici. Jinak je to totiž plné moc povedených scénaristických kousků, gest, zápletky a obzvlášť fizlácké sebranky, která má styl jako blázen!

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Je to jako dort k sedmejm narozkám, ze kterýho lítají prskavky na všechny světový strany, sem tam vykoukne dvojitá brada Vina Nafty a jako třešnička na něm, je hlava věkem ošlehaného Kurtíka Russella, která rozdává rady a hlášky, chytřejší než radio.....The Rock Dwayne Johnson je největší za svoji kariéru a Statham dokazuje, že už by měl po zbytek svýho mizernýho života suplovat jen a jen záporáky.... je prostě dobrej:-).... vzkaz všem: "kdo nechápe poctivý Béčko, ať vysmahne"

plakát

Automata (2014) 

Poměrně zajímavý úvod a akce v samém začátku naznačovala slibnou podívanou. Stejně tak Antonio se sestříhem na "skinhýýda" nevypadal uplně blbe a já si říkal, že ho budu mít šanci pozorovat ve zcela novém podání. Bohužel všechny superlativa vzaly rychle nohy na ramena a děj se začal neskutečně vláčet. Opentlil to pak samotný příběh, který se ubíral směrem nevhodným a naprosto nudným.... Takový potenciál? ..zklamání...

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

Obrovské dilema mám s těmahle dvěma "mentálama". Je to jako na houpačce a při jejich road movie zažívám chvíle pocitu trapnosti, které záhy přebíjejí bránici trhající vtípky. Blbouni dvojka jsou ve stylu jedničky a co se týká duševní svěžestí hlavních frajerů, jde na samotnou hranici blbosti. Čtyři hvězdy je možná až moc, ale tři jsou rozhodně málo, takže podporuji csfd hodnocení čtyřkou a doporučuji rozhodně k pokoukání...

plakát

Válečná generace (2013) (seriál) 

"Bylo nás pět"...Obdobně jako Poláčkovic sága, tohle je plné smutku, protkané špetkou smíchu, šíleně emočně nadupané a hluboko dojmy zanechávající...Autentická kamera, příběhy obyčejných a pohled "z druhé strany" z tohohle kousku činí opravdový unikát...Achtung !!!!

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Slovy jednoho z hlavních smažka hrdínů, "Víš jak, mám plán?"......Tenhle skvěle vyšel a ten můj, pobavit se, probudit v sobě emoce a shlédnout herecký koncert se vydařil na jedničku... Bratry Hádky jsem nikdy nemusel, ale po Kobrách se jim v koutku duše omlouvám, jelikož jsem jejich herecké nadání v minulosti několikrát hanlivě degradoval... Tihle hadi jsou tím vůbec nejlepším, co Česká kinematografie vyprdla, troufnu si říct, za poslední dekádu...

plakát

Pro pár dolarů navíc (1965) 

Tohle prostě smrdí jinak než průměrná střílečka. Tady je hned několik charakterních pistolérů bez charakteru s věčně nabitým koltem a se stříkajícím charisma! Vůně prachu a prachů, minutu co minutu souboj na kolty a klóbrc vražený hluboko do čela...utažená Leoneova kamera a kvílející soundtrack je prostě nejvíc...90 %. Ta stopáž byla na škodu..

plakát

Birdman (2014) 

Vskutku průměrná Ptákovina, ve které čekáte,čekáte,čekáte a čekáte,,,a ono pořád nic a nic a vůbec nic.... skvělá kamera s brilantním výkonem hlavního Batmana Keatona s líbivým soundtrackem a naprosto utahaným příběhem...bez příběhu

plakát

Slídil (2014) 

Byl to balanc na hraně tří a čtyř od začátku do poslední minuty šmírování. Gyllenhaal je prostě "ouchyl" mnoha tváří a dokazuje,že zahrat šibnutého slídila umí! Když mu navíc sekunduje pořád šmrncovní Russo, je to nadprůměrná podívaná. Slabiny ale byly, né že né... hluhých,táhlých momentů a scénaristických nedostatků bylo víc než dost..

plakát

Znovu 17 (2009) 

Zacík je přeslazenej jako blázen, ale kašlat na to. Tohle je pohodová vyklidňovačka, prošpikovaná povedeným scénářem a líbivým příběhem.. T. Lennon v roli úchyláckého taťky je nejvíc!!!