Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (154)

plakát

Ledová smrt (2006) 

Miluju horory v horském prostředí, protože pro mě jako nelyžaře a milovníka tepla a léta je to umocňující faktor. Horský hotel a jeho okolí je hezké sledovat, i když se zrovna nic důležitého neděje. Skupina je sestavená z uvěřitelných a sympatických postav, což zas tak časté není. Co mě ale zaujalo nejvíc, je vrah, jehož provedení se mi trefilo přesně do chutě a šel z něj fakt respekt. Dvoumetrovej týpek zahalenej v kožešině a s krompáčem ... no nenadělejte si do kalhot ;).

plakát

Ledová smrt II (2008) 

Spolu se zraněnou hlavní hrdinkou prvního dílu se do nemocnice kromě vraha přenesla také hutná atmosféra. Prostředí nemocnice se hodně blíží opuštěnému hotelu a taky proto si tam nejspíš náš známý zabiják přišel jako doma. Dobré je propojení s prvním dílem a pár detailů ohledně historie hotelu a onoho malého kluka, které vám pomůžou udělat si lepší a ucelenější obraz. Sestava ostatních postav je ale v mých očích slabší než v díle prvním a proto už vás netrápí, když se počet lidí postupně snižuje. Vraždy jsou hezky provedené, syrové, bez zbytečných hektolitrů krve a bůhvíjakých efektů. I přes slabší konec u mě pořád za ****. ps scéna musela jsem čůrat mě fakt dostala :o))

plakát

Ledová smrt III (2010) 

Jelikož se děj odehrává před prvním a druhým dílem, je už zpočátku jasných pár věcí ... určitě že útočník na konci přežije, takže takové scény, kdy ho jakože sundají a on někde nehybně zůstane, nejen že neplní účel, ale jsou bezvýznamné. Pak se také bohužel vytratilo kouzlo našeho zabijáka, kdy místo charakteristického krompáče a zahalení v kožešině, má pouze obyčejný hadry a vypadá jako každej druhej vandrák. Prostředí je hezké, stejně jako v prvních dílech, ikdyž sníh tu prakticky žádný není. Každopádně atmosféra i jednoduchost a surovost vražd zůstala zachována a ikdyž je to slabší než předchozí díly, pořád jde o slušněj vyvražďovák.

plakát

Legit (2013) (seriál) 

Seriál s vyloženě mužským humorem. Není zde žádná romantika, vztahy a podobné věci, co kolikrát vidět nepotřebujete, když se chcete akorát pobavit. Chápu, že někomu může překážet vulgarita a černý (pro někoho až nevkusný) humor, kterými je často epizoda prostoupena, ale pro mě to je spíš klad.

plakát

Letní tábor hrůzy (1983) 

Pěkná atmosféra, žádný dlouhý otravování se úvodem do dejě, prostě přímej spád, kterej jenom potěší. Hezký provedení vražd, kterých je opravdu spousta, mě u tak starýho hororu hodně mile překvapilo. Nejlepší scéna pro mě určitě ta s kuchařem. Ta nejhorší pak určitě ta finální.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Zvědavost, to byl určitě ten největší faktor při sledování tohoto filmu. Někde to bylo označeno jako jeden z nejnechutnějších filmů, tak právě proto jsem se na to chtěl podívat. No s oním výrokem bych po shlédnutí určitě nesouhlasil. Originální téma se povedlo dobře zpracovat a Dieter Laser v roli zvráceného doktora byl neuvěřitelně bravurně zasazen. Charisma ostatních herců je podle mě víceméně nedůležité, vzhledem k jejich úloze. Trochu byla škoda, že zrovna první článek byl neanglicky mluvící. Kdybych to měl nějak jednotně zhodnotit, určitě bych vyzdvihnul originalitu a prostředí, který je opravdu hezký. Myslím, že tři hvězdy si to zaslouží, ikdyž asi ne každý se na to dokáže dívat s nadhledem.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Ach jo ... Taková parádní první půlhodina, která mi naslibovala pořádnou akci a napětí a ono se to (menší SPOILER! ) vyvine ve smutný drama o něšťastný lásce a jednom zázračným dítěti =(. Pro mě zabitej vynikající nápad.

plakát

Louis C.K.: Chewed Up (2008) (pořad) 

Jedno z nejlepších vystoupení, co jsem zatím viděl. V nejbližší době zopakuju a pak nejspíš zařadím na druhé místo svého pomyslného žebříčku. "Jsem bílý, díky bohu kurva!" ... "Černí lidé si nemohou pohrávat se strojem času xD."

plakát

Louis C.K.: Live at the Beacon Theater (2011) (pořad) 

Nemůžu ani hodnotit, jak u mě toto další vytoupení boduje oproti ostatním, protože ani nemám chuť to srovnávat. Před každým se těším, s čím novým se vytasí a pokaždé se po celou dobu usmívám a často válím smíchy, protože mi jeho humor, mimika a obecně styl výkladu nesmírně sedí. Vždycky mi zůstane na mysli pár scén, který mám chuť nějak předat dál, ale když nad tím začnu přemýšlet, zjistím, že v mým podání je to nepřeveditelné a stejně pouze odkazuju, aby si to sami pustili. Každej, kdo má rád tohodle týpka a jeho show si tohle určitě užije stejně jako já a zklamaný rozhodně nebude.

plakát

Louis C.K.: Live at the Comedy Store (2015) (pořad) 

Musím souhlasit s většinou, a sice že to byl nejhorší výstup tohoto borce. Pořádně jsem se zasmál jen dvakrát a nebylo to prostě ono. Některé z historek mi přišly nedotažené.