Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama

Obsahy (91)

180°: Christopher Nolan Interviews Al Pacino

180°: Christopher Nolan Interviews Al Pacino (2002)

Čtvrthodinový rozhovor režiséra Christophera Nolana s hercem Al Pacinem. Jejich tématem je thrillerový snímek Insomnia (2002), na kterém oba dva spolupracovali.

Assassin's Creed: Embers

Assassin's Creed: Embers (2011)

Tento animovaný film definitivně uzavře příběh assassina Ezia Auditore da Firenze. Starý Ezio se se svou rodinou usadil v rodné Florencii. Ezio ví, že se jeho čas krátí, ale tahle věc ho netíží. Někdo ho chce totiž zabít.

Batgirl

Batgirl (1967) (TV film)

Úvodní film k 3. sérii slavného seriálu Batman ze 60. let, v hlavních rolích s Adamem Westem a Burtem Wardem, představující novou postavu Batgirl.

Batman Legends

Batman Legends (2006)

Amaterský trailer k fiktivnímu filmu Batman Legends.
V psychiatrické léčebně Arkham Asylum vypukne vzpoura vězňů. Na místě se objevuje Batman, aby učinil řádění psychopatů přítrž. Když mu na mysli vyvstanou vzpomínky na smrt druhého Robina, Jasona Todda, není dalek toho, aby zlikvidoval Jokera, který Jasona zabil. Do celé záležitosti se připlete i Superman, který se snaží Batmana přesvědčit, aby nechal Jokera žít.

Batman vs. Joker

Batman vs. Joker (2016)

Filmová adaptace kultovního díla Alana Moora. Ve dvou časových linkách se odehrávají dva nejikoničtější příběhy Batmanovy nemesis – muže známého jako Joker. Příběh z jeho minulosti, kdy se z neúspěšného komika stává monstrum. A příběh ze současnosti, kdy Joker postřelí dceru komisaře Gordona Barbaru a samotného komisaře unese do opuštěného lunaparku, kde se ho snaží dovést k šílenství, aby dokázal, že i tomu nejpříčetnějšímu muži stačí "jeden špatný den", aby se z něj stal šílenec.

Batman: Bad Blood

Batman: Bad Blood (2016)

Batman se pohřešuje a v Gothamu, který přišel o svého ochránce, propuká zmatek. Bývalý Robin Dick Grayson obléká Batmanovu kápi a stává se novým Temným rytířem. Společně se samozvanou Batwoman a novým Robinem, Batmanovým synem Damianem, je Grayson rozhodnut odhalit tajemství Batmanova zmizení a postavit se nové hrozbě, kterou představuje tajemný muž jménem Heretic.

Batman: Gotham by Gaslight

Batman: Gotham by Gaslight (2018)

Vůbec první filmová adaptace příběhů ze série Elseworlds od DC Comics. Příběh Gotham by Gaslight, který celou sérii roku 1989 započal, je zasazen do viktoriánského Gothamu. V ulicích města řádí nechvalně známý vrah Jack Rozparovač. Brutální vraždy žen se ději každou noc a policie je bezmocná. V gothamské mlze se v té době objevuje i samozvaný strážce spravedlnosti Batman, odhodlaný vraha dopadnout. Není však jediný, kdo se rozhodl vzít spravedlnost do vlastních rukou. Batman brzy získává spojence v podobě půvabné Seliny Kyle. Když Rozparovač udeří na jeho blízké, stává se případ pro Batmana osobním a ovlivňuje nejen jeho, ale především jeho pravou identitu Bruce Waynea.

Batman: New Times

Batman: New Times (2005)

Krátkometrážní snímek ve stylu stavebnice Mini-Mates.
Oslavy Nového roku vrcholí a Joker přesně o půlnoci překazí oslavu a okrade lidi o všechny cennosti. Batman vyráží, aby ho zastavil, ale do cesty se mu připlete Kočičí žena.

Batman: Nightwing

Batman: Nightwing (2012)

Amatérský krátkometrážní snímek sledující Nightwinga alias Dicka Graysona alias prvního Robina.V Gothamu dochází k několika vraždám. Případu se ujme Nightwing společně s Barbarou Gordonovou, původní Batgirl, nyní zvanou Oracle. Nightwing vyráží do akce. Stopy ho zavedou až do podzemních garáží, kde se střetne se samotným vrahem. Je jím Jason Todd neboli Red Hood. Dojde mezi nimi k souboji na život a na smrt, ale jen jeden může odejít živý.

Beijing 2008 Nian Xiaji Aolinpike Yundonghui Kaimu Shi

Beijing 2008 Nian Xiaji Aolinpike Yundonghui Kaimu Shi (2008) (pořad)

Zahajovací ceremoniál 29. letních olympijských her v Pekingu 8. srpna 2008. Zástupci několika desítek zemí bojovali celkem o 302 sady medailí ve 28. sportech. Mezi nově zařazené sportovní disciplíny patřila například cyklistická disciplína BMX nebo takzvaný plavecký maratón.

Call of Duty: Find Makarov

Call of Duty: Find Makarov (2011)

Filmová realizace konce a několika krátkých scén ze hry Call of Duty: Modern Warfare 2, sloužící také jako trailer k sérii Modern Warfare.

DC Showcase: Catwoman

DC Showcase: Catwoman (2011)

Bonusový film k animovanému snímku Batman: Rok jedna sleduje příběh Kočičí ženy, která se zaplete s muži, kteří obchodují s dívkami z nočního klubu. Musí sledovat své úhlavní nepřátele, kteří se ji pokoušejí zabít.

Daniel Landa

Daniel Landa (2000) (koncert)

Záznam koncertu českého zpěváka Daniela Landy.

Obsah:
[2:35] Jó, ulice
[3:08] Přízraky
[3:16] Motýlek
[3:16] Ztracení hoši
[2:56] Včera mě někdo ...
[4:01] Pozdrav z fronty
[3:33] 1938
[3:05] Smrtihlav
[2:54] Na obzoru ani mrak ani loď
[2:08] Tři sta z místa
[3:45] Quantum tarantulí
[3:31] Vltava
[3:59] Tajemství
[3:42] Morituri Te Salutant

Dinosaur: The Making of

Dinosaur: The Making of (2000)

Film o filmu Dinosaurus od studia Walt Disney, jehož tvorba nebyla vůbec lehká a zabrala týmu šest let.

Education for Death

Education for Death (1943)

V roce 1943, v době kdy ve světě zuřila 2. světová válka, vznikl v USA tento krátký animovaný film. Jeho cílem bylo poučit děti (ale i dospělé) o nebezpečí nacismu. Kreslenou a poněkud odlehčenou formu ukazuje, jak se "vyrábí" nacista coby fanatický poskok hitlerovského Německa a jaké nebezpečí sebou nacismus přináší a přinese v případě, že Německo vyhraje.

Film o filmu Jackass

Film o filmu Jackass (2002) (TV film)

Film o filmu Jackass nám nabídne pohled do zákulisí bláznivé komedie. O své názory se podělí herci i režisér Jeff Tremaine.

Film o filmu: Bobule

Film o filmu: Bobule (2008) (TV film)

Film o filmu: Bobule nám nabízí pohled do zákulisí této české komedie. Herci přispějí svými komentáři a odhalí svůj vztah k vínu.

Reklama