Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama

Obsahy (91)

Superman: Red Son

Superman: Red Son (2020)

Jak by vypadal svět, ve kterém Superman nevyrůstal v USA, ale v Sovětském svazu?
SSSR, 1955 – sovětská propaganda představuje světu Supermana – neporazitelného hrdinu a symbol sovětské moci a komunismu. Prezident Eisenhower pověřuje geniálního Lexe Luthora úkolem vymyslet a vytvořit protiopatření, které by USA ochránilo před novou sovětskou hrozbou. Superman však brzy odhaluje skutečnou zrůdnou tvář režimu, který ho vychoval a kterému věrně slouží. Proto se rozhodne vzít budoucnost Sovětského svazu do vlastních rukou a přetvořit svět dle komunistických ideálů.

Batman: Bad Blood

Batman: Bad Blood (2016)

Batman se pohřešuje a v Gothamu, který přišel o svého ochránce, propuká zmatek. Bývalý Robin Dick Grayson obléká Batmanovu kápi a stává se novým Temným rytířem. Společně se samozvanou Batwoman a novým Robinem, Batmanovým synem Damianem, je Grayson rozhodnut odhalit tajemství Batmanova zmizení a postavit se nové hrozbě, kterou představuje tajemný muž jménem Heretic.

Batman: Gotham by Gaslight

Batman: Gotham by Gaslight (2018)

Vůbec první filmová adaptace příběhů ze série Elseworlds od DC Comics. Příběh Gotham by Gaslight, který celou sérii roku 1989 započal, je zasazen do viktoriánského Gothamu. V ulicích města řádí nechvalně známý vrah Jack Rozparovač. Brutální vraždy žen se ději každou noc a policie je bezmocná. V gothamské mlze se v té době objevuje i samozvaný strážce spravedlnosti Batman, odhodlaný vraha dopadnout. Není však jediný, kdo se rozhodl vzít spravedlnost do vlastních rukou. Batman brzy získává spojence v podobě půvabné Seliny Kyle. Když Rozparovač udeří na jeho blízké, stává se případ pro Batmana osobním a ovlivňuje nejen jeho, ale především jeho pravou identitu Bruce Waynea.

Let Me Make You a Martyr

Let Me Make You a Martyr (2016)

Drew Glass (Niko Nicotera) se vrací do svého rodného města, kde se setkává se svým adoptivním otcem, místním zločineckým bossem Larrym (Mark Boone Junior), a také se svou nevlastní sestrou June (Sam Quartin). Drew a June jsou milenci, kteří chtějí utéct od své minulosti a od otce. Rozhodnou se Larryho zabít. Ten se však o jejich plánu dozví a sám si najme vraha (Marilyn Manson), aby problém vyřešil.

Guns, God and Government - Live in L.A.

Guns, God and Government - Live in L.A. (2002) (koncert)

Záznam z posledního koncertu turné zpěváka Marilyna Mansona Guns, God and Government v Los Angeles na podporu alba Holy Wood.

Seznam skladeb:

01. Intro / Count to Six and Die
02. Irresponsible Hate Anthem
03. The Reflecting God
04. Great Big White World
05. Disposable Teens
06. The Fight Song
07. The Nobodies
08. Rock Is Dead
09. The Dope Show
10. Cruci-Fiction in Space
11. Sweet Dreams / Hell Outro
12. The Love Song
13. Antichrist Superstar
14. The Beautiful People
15. Astonishing Panorama of the Endtimes
16. Lunchbox

Batman vs. Joker

Batman vs. Joker (2016)

Filmová adaptace kultovního díla Alana Moora. Ve dvou časových linkách se odehrávají dva nejikoničtější příběhy Batmanovy nemesis – muže známého jako Joker. Příběh z jeho minulosti, kdy se z neúspěšného komika stává monstrum. A příběh ze současnosti, kdy Joker postřelí dceru komisaře Gordona Barbaru a samotného komisaře unese do opuštěného lunaparku, kde se ho snaží dovést k šílenství, aby dokázal, že i tomu nejpříčetnějšímu muži stačí "jeden špatný den", aby se z něj stal šílenec.

Kurt Cobain: Montage of Heck

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015)

Dokumentární film o životě Kurta Cobaina - frontmana legendární Nirvany.
Vůbec první dokument, na kterém se přímo podílela Cobainova rodina. Filmaři získali přístup k jeho deníkům a k rodinným archivům. Dokument obsahuje záznamy z vystoupení kapely, dosud nezveřejněné písně a domácí nahrávky, fotografie a soukromé kamerové záznamy.

Soaked in Bleach

Soaked in Bleach (2015)

Film odhaluje události stojící za smrtí Kurta Cobaina - frontmana skupiny Nirvana. Vše je sledováno očima Toma Granta, soukromého detektiva, kterého si Courtney Love najala v dubnu 1994, aby vypátral jejího manžela Kurta Cobaina, jen pár dní před tím, než bylo jeho mrtvé tělo nalezeno v jeho domě v Seattlu. Cobainova smrt byla policií uzavřena jako sebevražda, ale i po dvaceti letech spousta lidí věří, že šlo o vraždu - hlavně díky práci Toma Granta, který provedl své vlastní vyšetřování a poukázal tak na spoustu důkazů, které vyvracejí oficiální verzi Cobainovy smrti. Film uvede rekonstrukci událostí před dvaceti lety, rozhovory s klíčovými osobami a svědky a prozkoumání důkazů z případu z roku 1994.

The Flying Man

The Flying Man (2013)

Ve městě se objeví tajemný létající muž, který bere spravedlnost do vlastních rukou a zabíjí zločince. Má ale na něco takového právo? Krátký film Marcuse Alquerese, který vytvořil filmové triky pro několik hollywoodských filmů.

The Superheroes Hangover

The Superheroes Hangover (2013)

Superman, Batman a Spider-Man se ráno probudí se strašnou kocovinou a vůbec nic si z předchozího večera nepamatují. Před sebou však vidí zničený New York. S pomocí Profesora Xaviera, který se párty taky účastnil, se jim podaří vzpomenout si na divokou noc.

Call of Duty: Find Makarov

Call of Duty: Find Makarov (2011)

Filmová realizace konce a několika krátkých scén ze hry Call of Duty: Modern Warfare 2, sloužící také jako trailer k sérii Modern Warfare.

Rammstein: Videos 1995-2012

Rammstein: Videos 1995-2012 (2012) (video kompilace)

Kolekce všech videoklipů německé industrial-metalové skupiny Rammstein plus bonusové "making of" ke každému z klipů.

Seznam videoklipů:
Du riechst so gut
Seemann
Rammstein
Engel
Du hast
Du riechst so gut '98
Stripped
Sonne
Links 2 3 4
Ich will
Mutter
Feuer frei!
Mein Teil
Amerika
Ohne dich
Keine Lust
Benzin
Rosenrot
Mann gegen Mann
Pussy
Ich tu dir weh
Haifisch
Mein Land
Mein Herz brennt - Piano Version
Mein Herz brennt

Beijing 2008 Nian Xiaji Aolinpike Yundonghui Kaimu Shi

Beijing 2008 Nian Xiaji Aolinpike Yundonghui Kaimu Shi (2008) (pořad)

Zahajovací ceremoniál 29. letních olympijských her v Pekingu 8. srpna 2008. Zástupci několika desítek zemí bojovali celkem o 302 sady medailí ve 28. sportech. Mezi nově zařazené sportovní disciplíny patřila například cyklistická disciplína BMX nebo takzvaný plavecký maratón.

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

The Big Bang Theory: Unaired Pilot (2006) (TV film)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat.

The Big Bang Theory: Access All Areas

The Big Bang Theory: Access All Areas (2012) (TV film)

Exkluzivní pohled do zákulisí natáčení amerického sitcomu Teorie velkého třesku. Dozvíme se, jak to chodí za kamerou, co se děje během natáčení a jak vlastně celý seriál vzniká.

S.T.A.L.K.E.R. - A Story From the Zone

S.T.A.L.K.E.R. - A Story From the Zone (2010) (amatérský film)

Osamělý stalker putuje Zónou, když najednou spatří mrtvolu jiného stalkera. Chce prohledat jeho batoh, ale je přepaden dvěma bandity.

Education for Death

Education for Death (1943)

V roce 1943, v době kdy ve světě zuřila 2. světová válka, vznikl v USA tento krátký animovaný film. Jeho cílem bylo poučit děti (ale i dospělé) o nebezpečí nacismu. Kreslenou a poněkud odlehčenou formu ukazuje, jak se "vyrábí" nacista coby fanatický poskok hitlerovského Německa a jaké nebezpečí sebou nacismus přináší a přinese v případě, že Německo vyhraje.

Red Sand: A Mass Effect Fan Film

Red Sand: A Mass Effect Fan Film (2012) (studentský film)

Film se odehrává 35 let před událostmi první hry série Mass Effect.
Na Marsu jsou objeveny starodávné ruiny plné mimozemské, vysoce pokročilé technologie a Elementu Nula. Je zjištěno, že pochází od starobylé rasy Protheanů. Na planetu je vyslán vědecký tým pod vedením Dr. Averroese. Skupina překupníků se o nalezišti dozvěděla také a chtějí využít Element Nula na tvorbu narkotik známých jak "Red Sand", neboli rudopísek, poskytující biotické schopnosti. Na Mars je okamžitě vyslán tým vojáků Aliance. Týmu velí plukovník Jon Grissom a Lily Sandhurst. Jejich úkolem je ochránit naleziště za každou cenu.

Mass Effect: Ushinawareta Paragon

Mass Effect: Ushinawareta Paragon (2012)

Film je prequelem ke hře Mass Effect 3 a sleduje ranou kariéru aliančního mariňáka Jamese Vegy. Vega velí speciální jednotce v bitvě proti Kolektorům, záhadným mimozemšťanům, kteří útočí na lidské kolonie a unáší jejich obyvatele. V bitvě je obětováno spoustu životů, ale ani tak není jasné, jestli se podaří kolonii, vojáky i Vegu samotného zachránit.

Simpsonovi: Maggie zasahuje

Simpsonovi: Maggie zasahuje (2012)

Malá Maggie Simpsonová se ocitne v jeslích pro nadané děti. Poté, co projde řadou bezpečnostních testů, je odložena do sekce "pro nezajímavé". Zde se setkává se svým úhlavním nepřítelem, miminem s velkým obočím Geraldem. Ten zabíjí motýly. Maggie se rozhodne jednoho zachránit. Ale to se nelíbí Geraldovi, který chce motýla za každou cenu zlikvidovat.

Reklama