Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy
  • Akční

Oblíbené herečky (10)

Hana Maciuchová

Nevím, co říct, slova nestačí. Kombinace talentu, inteligence, šarmu, temperamentu, ostrého ale příjemného hlasu, značné vyřídilky a krásné tváře. Paní Maciuchová nemládne ( i když to tak často vypadá), ale je čím dál tím krásnější a to vnitřně i vně. Nesmím zapomenout zmínit výborný výkon v seriálech, hlavně lahůdková Olinka ve mě zanechala hlubokou stopu, ve filmech Nespavost, Samotáři a v divadelních hrách jako je Dům na nebesích, Smrt Hippodamie nebo Na konci duhy. Kdo jí neviděl naživo, nejspíš nepochopí, nejpříjemnější člověk, kterého jsem kdy potkala. Pro mě je prostě nejlepší herečkou, kterou máme! A jsem ráda že je naše :))

Jiřina Jirásková

Paní Jirásková, úžasná, šarmantní, nadaná dáma. Nevynechám jedinou příležitost si užít její herecké kvality, ať už je to seriál nebo film (na divadlo zatím nebylo štěstí), vždycky exceluje.

Jiřina Bohdalová

Paní Jiřinka, záruka kvalitní zábavy :) Chvíli mi trvalo,než jsem za tou srandou a komedií objevila kvalitní herečku, ale tv záznamy divadelních her a jisté filmy mě přesvědčily že jde o velmi kvalitní herečku.

Iva Janžurová

Skvostná herečka, samozřejmě patří k elitě českého herectví, poprávu. Její šílená sestra v Nemocnici na kraji města mě nastartovala k tomu, abych její filmy vyhledávala a užívala si je :)

Simona Stašová

Ač dcera slavné maminky, musím se přiznat že jsem hrozně dlouho nevěděla o tom, že paní Bohdalová a paní Stašová jsou matka s dcerou. Paní Stašová je pro mě velkou herečkou, její výkony v Pelíškách, Románu pro ženy či filmu Zrozen bez porodu jsou z mých oblíbených, ale zdaleka ne jediných, které se jí povedly.

Eliška Balzerová

Eliška Balzerová si mě kupodivu získala až divadelní rolí, Můj báječný rozvod, z tv záznamu. Do té doby jsem o ní neměla moc povědomí. Následně mě doslova odrovnala svou rolí v Ženách v pokušení.

Dana Medřická

Skvost všech skvostů, paní Medřická nikdy nezklame, ať už hraje cokoliv.

Helena Bonham Carter

Výborná herečka vymykající se všem konvencím :D S věkem krásnější a zajímavější, nemůžu se dočkat filmu King's Speech.

Meryl Streep

Neznám jediný film s Meryl který by se mi nelíbil. I patos, jakým je Mamma Mia, pozdvihla do výšin!

Sheree J. Wilson

Škoda, že hraje jen v samých volovinách.. ve Walkerovi byla skvělá, ale kdo by ten seriál mohl brát vážně.. jinak čím je starší tím je hezčí, jak to ty ženský dělají..