Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (333)

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Chtěl jsem tomu vpálit čtyři, ale vzhledem k velmi zajímavému námětu této reality show, proč tomu nedát pět. :) Poučné, chytré, krásné prostředí (ať už jde o prosluněnou Havaj, nebo o Švýcarské Alpy), zajímavé typy postav, které buď totálně nesnáším, nebo jim fandím. Prostě jedno z lepších dílek. :) 90%.

plakát

Americká štvanice: Útok na Bostonský maraton (2023) (seriál) 

Nejvíc vtipné na tom je to, že jim trvalo několik dnů, než je vypátrali. A přitom se jednalo jen o párek studentíků. A ta závěrečná štvanice ve člunu, no to si děláte srandu :D anyway dobře zpracovaný dokument, i když se u některých popisů událostí chytám za hlavu.

plakát

Annabelle (2014) 

Kravina, kravina a zas jenom kravina. Typický příběh: Jedna rodina, stane se nějaké neštěstí, odstěhují se jinam v domnění, že vše přestane, ale ono se to jen zhoršuje a zhoršuje. Celý příběh byl naprosto nudnej, lekačky předvídatelné a postavy... no, raději nemluvit. Věřím, že kdyby se toho ujal jiný režisér a udělal z toho něco jak "V zajetí démonů", přidal opravdové exorcisty jako Eda a Lorraine a ne nějakou černou hubu z knihkupectví, která o tom ví oproti nim úplný hovno, tak by ten film dokonce i za něco stál. Ještě silný podprůměr... 35%.

plakát

Annapolis (2006) 

Pěkné sportovní drama, které je akorát šiknuté na nějaký ten večer u telky... Korunku tomu dodává krásná Jordana Brewster :-) 80%.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Nejlepší český pořad o vaření. "Tohle kdybych sněd celý, tak se mi budou zejtra u prdele rojit včely." 80%.

plakát

Ant-Man (2015) 

Pokud takovou vysokou laťku budou udržovat všechny filmy od Marvela (a už teď si troufám říct, že určitě budou), nebudu mít proti tomu žádné výhrady. Sednu si jako vždy do kina, budu žrát popcorn a čekat, až tahle vzrušující podívaná začne... stejně jako v případě tohoto dílka. Paul Rudd se skvěle hodí na tuto roli a doufám, že ho uvidíme i v dalších filmech. Stejně jako Evangeline, která se stala takovou mou malou slabostí už od dob Ztracených. Skvělá komedie, která vám ale bohužel neuvěřitelně rychle uteče, a vy jen křičíte "Víc, sakra, víc!". 80%.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Otřesný zážitek. Hvězdička za MODOKA, jehož CGI je tady naprosto směšné, nicméně pokaždé, co se dostane na scénu, tak je to strašná prča; druhá za Janet, jejíž postava dostává konečně nějaký prostor. Vše se děje ledabyle, nebýt toho, že by spolu postavy mluvily, tak se nic z tohodle zřejmě nestane, je to vlastně taková míchanice Stargate/wars/trek/Atlantidy, místy asi i usnete, protože absolutně nechápete, proč ta postava dělá zrovna to co dělá, a kde je naopak ve stejné chvíli postava druhá, prostě to nestíháte a jste z toho unavení. Záporák dokáže nahnat strach, ale nedostává vůbec žádný prostor a způsob jeho akcí ve filmu je prostě stupidní. Jen tak dál, Marvele, ani tu 5. fázi si nedokázal odstartovat dobře, s takovou to budeš mít za chvíli za sebou.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Abych to řekl nějak otevřeně... This is fucking bullshit. Vážně. Trailer by u mě dal za 10 hvězd, co se ale týče výsledku, tak jen nudná kaše s občasným vtípkem, jinač trapné, neustálé omívání nadávek a jednoduše, všichni se tam chovaj jak čuráci. Děkuji bože, že jsem na to nakonec nešel do kina a stáhl si DVDrip. 50%.

plakát

Apollo 18 (2011) 

Připadalo mi to jako něco ve smyslu vesmírného Paranormal Acitivity, akorát s jiným "tvorem" v hlavní roli. Ale jak to říct bez nějakých dlouhých okecávaček - pěkná tuctová sci-fi, která sice působí velmi věrohodně jakožto found-footage, ale jinač skoro nevyužitě, co se týče např. lekaček a i příběhu v něm, který je do celého filmu natáhnut jen na nějakou hoďku a deset minut. No... čekal jsem lepší podívanou. 55%.

plakát

Armageddon (1998) 

Tak americké, a tak bayovsky natočené až to bolí. Jako komedie to funguje vcelku dobře, ale zbytek ani moc ne. 70%.