Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (155)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

V poslední době málo čemu dám 5 hvězd ale tohle si to prostě zaslouží. Vlastně mě nic od Kingsmana a Jurského světa tak nebavilo. Ten hejt se mi zdá dost přehnaný, některé recenze si stěžují na úplný hovadiny (stejně jako některý vychvalují taky hovadiny). Ano má to své chyby a ano je v tom pár nelogičností (Lois Laneová a kopí a to, že je chytrá neberu). Ale jinak je to fakt nářez. Scénář je napsaný doopravdy chytře, protože pokud nedáváte pozor tak to prostě nepochopíte. A argumenty že to pochopí jen čtenáři komiksů jsou fakt zcestné, protože já se o ně moc nezajímám ale chápu a stíhám vše chápat v pohodě. Někdo se stěžuje na střih ale ten je podle mě OK, ale je pravda že me přišel jen divokej v posledních 96 hodin. Akce na konci je přehledná a úplně monumentální. Batman je teprve teď pořádnej drsňák a to že odkrágluje par lidí nevadí, protože to působí svym způsobem reálněji, než nebudu zabíjet, nestanu se jedním z nich. Tady prostě platí zabij nebo budeš zabit. Cawill je ideální superman, který je v tomto filmu doopravdy psychicky v hajzlu. Wonder Womam je fajn a sexy. Ale nejlepší je stejně Lex který je snad nejlepší ze všech filmů, a tahá tady za všechny nitky. A pokud se to někomu nelíbí tak to beru, mě se taky nelíbí Avengers 2 a někomu jo. :)

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Až neuvěřitelně kvalitní a brutální béčko, které paroduje nebo si utahuje z mnoha filmů ale takovým způsobem aby to nebylo na první pohled vidět. jediný dobrý film ve kterém hraje Casper Van Dien. Paul Verhoeven režii zvládá více než bravurně a ví přesně co dělá.

plakát

Argo (2012) 

Dokonalý film. Někdo řeší realističnost. A pokud bych jí řešil taky tak bych filmu dal nižší hodnocení. Ale mě jde o požitek z filmu a to tento splňuje na 100%.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Distributor: Artisan, Rozpočet:N/A, Tržby Usa: $3,635,482 , Tržby Celosvětově:$7,390,108

plakát

Prezidentské volby (2012) (TV film) 

Distributor: HBO║Golden Globes║3 Vítěztví║ + 2 nominace

plakát

Kmotr (1972) 

Distributor: Paramount, Rozpočet: $6 milionů, Tržby Usa: $134,966,411, Tržby Celosvětově:245,066,411

plakát

Kmotr II (1974) 

Distributor: Paramount, Rozpočet: $13 milionů, Tržby Usa: $47,542,841

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Distributor: Lionsgate/Summit, Rozpočet: $N/A milionů, Tržby Usa: $19,019,882 , Tržby Celosvětově:$172,419,882, Oscary: ║1 nominace ║Golden Globes║1 nominace Neuvěřitelně silný film plný emocí. Výbornými hereckými výkony obou hlavních představitelů. A výbornými efekty.