Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (179)

plakát

Americká krása (1999) 

Konečně sem tento skvělej film shlédl. Úžasný herecký koncert Kevina Spaceyho. Krása

plakát

Americký gangster (2007) 

Vynikající dílo zachycujíci život mafiánu v Americe v 70 tých letech.Opět vyýborná režie Ridleyho Scotta, herecké výkony obou titulních představitelů, scénář a také délka přesně vypracovaná na výborný mafiánský film.

plakát

Anakonda (1997) 

Popkornová klasika, která mě (dříve) docela bavila.Johna Voighta sem viděl už v lepších filmech, Jennifer Lopez i v daleko horších takže z toho vyplývá, že nejlépe hraje masožravý miláček publika - Anakonda.

plakát

Anděl smrti (1998) 

Dobrý film, který ale absolutně postrádá horové napětí, takže sem skoro vůbec nebál a ten konec měl být natočen jinak.

plakát

Angel Heart (1987) 

Skvělá výprava a stylizace, ostřílený Mickey Roura, který není jenom uchlastaný Hank Chinaski z filmu Štamgast.Ten hraje detektiva, jenž dochází k vlastnímu životnímu poznání, které je tak děsivé, že dokáže diváka nechat napnutého až do konce filmu a kdo zatím vším stojí? Kdo jiný než dábelsky upravený Robert De Niro. Tuhle horovou perlu s nádechem jazzu padesátých let můžu vřele doporučit.

plakát

Argo (2012) 

Výborně natočený film. Konečně mam pocit, že Ben Affleck dokáže hrát dobře v jiném filmu než nechutně sladoučká romanťárna , jako to dělal doposud.

plakát

Armageddon (1998) 

Spousta známých herců v čele s Willisem jdou zachranovat zemi před obřím asteroidem a maj na to jenom 18 dní v režii Michaela Baye, mohlo z toho vzniknout snad něco horšího?

plakát

Atlas mraků (2012) 

Co, že film skáče z jednoho příběhu do druhého, já sem se plně orientoval a bavil. Tímto dílem je Matrix rozhodně překonán a já za to této režisérské dvojce děkuji, jediné co mi tam chybělo bylo to, že mohli ukázat jak vlastně zanikl civilizovaný svět v budoucnosti, ale to je jen menší detail.

plakát

Auto (1977) 

Film, který mi trochu připomínal Duel ale především se jedná o hororovej filmeček, který se převážně odehrává v pouštních lokacích.Auto, které se před útokem na svojí obět tváří jak had na lovu( aspon to podle mě tak vypadalo) ve mě vzbudilo velký nával strachu, jako horor velmi podařené dílo.Doporučuji

plakát

Bitevní loď (2012) 

V podstatě další Transformers, jen stim rozdílem, že se odehrávají na moři. Triky byly zvládnuty na jedničku, ale ostatní je spíš podprůměr, na mysli mam hlavně emzáky, kteří mi připadají jako srandovní postavičky z směšného dětského filmu. A za další Liam Neeson, který hrál výborně mohl dostat na plátně větší prostor.